Учлани се у Daedalus Online заједницу и имаш могућност да учествујеш у истраживањима и изразиш своје мишљење.
За сваку попуњену анкету добијаш бодове које касније можеш конвертовати у ваучере.
Штавише, ако постанеш члан Daedalus Online заједнице до 31.12.2022 године имаш могућност да путем извлачења освојиш ТАБЛЕТУ.

ИМЕ

Презиме

Наведите ваш датум рођења.


Пол:


Изаберите испод кантона и града где ћете потрошити највише времена.

Општина Место

Која се од следећих категорија најбоље уклапа у ваш тренутни посао?

Који је последњи степен образовања који сте завршили?


Колико има чланова у вашем домаћинству, укључујући и Вас?

Чланови
Да ли неко од ваше деце испод 18 година живи у вашем домаћинству? Ако је тако, колико деце млађих од 18 година живи у вашем домаћинству?

Деца

У коју се од ових категорија уклапа Ваш месечни нето приход? Молимо вас да размислите о свим изворима прихода, као што су: зараде / пензије / накнада за незапосленост, социјалне помоћи, каматне стопе, додатке, профити из различитих предузећа, дивиденде итд. Молимо Вас да пажљиво изаберете категорије прихода, јер интервали нису једнаки.


У коју од ових категорија је укључен нето месечних прихода по члану породице? Молим вас да узмете у обзир све изворе прихода вашег домаћинства и све своје изворе прихода, као што су зараде / пензије / накнада за незапосленост, социјалне помоћи, каматне стопе, додатке, профити из различитих предузећа, дивиденде итд. Израчунајте просек примања у односу на број чланова домаћинства.


иМејЛ
Да бисте довршили регистрацију, молимо Вас да прочитате услове за улазак у Нови медији Истраживање панела Даедалус: Услови

Слажете се да постанете члан Нови медији Истраживање панела Даедалус?