Учлани се у Daedalus Online заједницу и имаш могућност да учествујеш у истраживањима и изразиш своје мишљење.
За сваку попуњену анкету добијаш бодове које касније можеш конвертовати у ваучере.
Осим тога, они који се придруже Daedalus Online заједници до 15.06.2021 године могу да освојe 100 евра.

ИМЕ

Презиме

Наведите ваш датум рођења.


Пол:


Изаберите испод кантона и града где ћете потрошити највише времена.

Општина
Место
Живите у:

Која се од следећих категорија најбоље уклапа у ваш тренутни посао?

Који је последњи степен образовања који сте завршили?


Колико има чланова у вашем домаћинству, укључујући и Вас?

Чланови
Да ли неко од ваше деце испод 18 година живи у вашем домаћинству? Ако је тако, колико деце млађих од 18 година живи у вашем домаћинству?

Деца

У коју се од ових категорија уклапа Ваш месечни нето приход? Молимо вас да размислите о свим изворима прихода, као што су: зараде / пензије / накнада за незапосленост, социјалне помоћи, каматне стопе, додатке, профити из различитих предузећа, дивиденде итд. Молимо Вас да пажљиво изаберете категорије прихода, јер интервали нису једнаки.


У коју од ових категорија је укључен нето месечних прихода по члану породице? Молим вас да узмете у обзир све изворе прихода вашег домаћинства и све своје изворе прихода, као што су зараде / пензије / накнада за незапосленост, социјалне помоћи, каматне стопе, додатке, профити из различитих предузећа, дивиденде итд. Израчунајте просек примања у односу на број чланова домаћинства.


У коју од следећих категорија спада нето месечни доходак чланова Ваше породице? Молимо Вас да се сетите свих извора, од плате, пензије, накнаде за незапосленост, камата, доплатака, пословних добитака, дивиденди итд Израчунајте просечан приход сваког члана и збројите.


Које од сљедечих користите или тренутно посједујете

Kористите веб камеру на рачунару / лаптопу?

иМејЛ
Да бисте довршили регистрацију, молимо Вас да прочитате услове за улазак у Нови медији Истраживање панела Даедалус: Услови