Κανόνες λειτουργίας – Clubul Gold

Όροι και προϋποθέσεις "GOLD Respondents Club"

Άρθρο 1. Διοργανωτής καμπάνιας:

Διοργανωτής της καμπάνιας είναι η εταιρεία SC Daedalus New Media Research SRL με έδρα το Βουκουρέστι της Καλιφόρνια. Floreasca Nr 169, τομέας 2, CUI: 2560656, Εγγεγραμμένο στο Εμπορικό Μητρώο υπό. J40 /6306/27.05.2009, λογαριασμός Λογαριασμός RO36INGB0000999902012334, ανοιχτός στη Banca ING, Βουκουρέστι, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, χειριστής προσωπικών δεδομένων με αριθμό 12502, εκπροσωπούμενος από τον Laurentiu Serghie με τη θέση του Διαχειριστή. Η εκστρατεία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού, ο οποίος είναι υποχρεωτικός για όλους τους συμμετέχοντες. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους κανονισμούς, αλλά όχι πριν ενημερώσει το κοινό εκ των προτέρων.

 

Άρθρο 2. Διάρκεια και περιοχή της Εκστρατείας:

Η πρόκριση στο GOLD Respondens Club βασίζεται στη δραστηριότητα που είχαν οι ερωτηθέντες το 2020 και θα επωφεληθούν από τα προνόμια αυτού του κανονισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021. Η καμπάνια είναι ενεργή μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2021 – 31 Δεκεμβρίου 2021 για το 2020 .

 

Άρθρο 3. Δικαίωμα συμμετοχής:

Αυτός ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλα τα άτομα με ρουμανική υπηκοότητα που είναι τουλάχιστον 18 ετών κατά την έναρξη του διαγωνισμού, κατοικούν στη Ρουμανία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στον πίνακα Daedalus Online και πληρούν τις άλλες προϋποθέσεις που ορίζονται στον παρόντα κανονισμό. Οι υπάλληλοι της Daedalus New Media Research και οποιαδήποτε άλλα άτομα που συνδέονται άμεσα με αυτόν τον διαγωνισμό δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό.

 

Άρθρο 4. Μηχανισμός ανάπτυξης

Θέμα διαγωνισμού: Συμπληρώστε όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτηματολόγια και θα γίνετε μέλος του GOLD Respondens Club

Για να προκριθούν σε αυτόν τον σύλλογο, οι ερωτηθέντες πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 1. να έχετε εγγραφεί στον πίνακα Daedalus Online μεταξύ 2012 και 2020·
 2. να είναι Ρουμάνοι πολίτες που διαμένουν στη Ρουμανία·
 3. να είναι τουλάχιστον 18 ετών·
 4. να απαντήσει τουλάχιστον στο 50% των ερωτηματολογίων που ελήφθησαν και να συμπληρώσει τουλάχιστον 5 ερωτηματολόγια το προηγούμενο έτος (2020).

!ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ! Αυτός ο κανονισμός δεν ισχύει μόνο για τους ερωτηθέντες που εγγράφηκαν το 2012 και εξακολουθούν να είναι ενεργοί, αλλά για όλους τους ερωτηθέντες που έχουν εγγραφεί όλα αυτά τα χρόνια μέχρι το τέλος του 2020 και συμμορφώνονται με τον μηχανισμό που περιγράφεται παραπάνω. Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες (4) είναι αυτός που αναφέρεται στο ποσοστό ανταπόκρισης των ερωτηθέντων την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2020 – 31 Ιανουαρίου 2020.

Ένας συμμετέχων θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από έναν μόνο λογαριασμό κατά τη διάρκεια της καμπάνιας. Εάν ο Διοργανωτής προσδιορίσει πολλούς λογαριασμούς που ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τόσο τους λογαριασμούς όσο και τις συμμετοχές του.

 

Άρθρο 5. Τα έπαθλα που επωφελούνται μόνο οι ερωτηθέντες από το GOLD Club:

 1. σε κάθε ανάληψη των χρημάτων θα λάβουν ένα μπόνους 10% επιπλέον της αξίας των χρημάτων που αποσύρθηκαν φέτος.
 2. θα πληρούν αυτόματα τις προϋποθέσεις για μια εξαμηνιαία κλήρωση με ράβδους χρυσού βάρους 5 g η καθεμία.
 3. θα λάβει περισσότερους πόντους για να προτείνει φίλους να εγγραφούν στην κοινότητα του Daedalus Online.
 4. θα απολαμβάνουν όλα τα προηγούμενα προνόμια και θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στις κληρώσεις για μηνιαία και ετήσια δώρα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ βραβεία:

 1. Μπόνους 10%: ισχύει κάθε φορά που οι ερωτηθέντες από αυτόν τον σύλλογο υποβάλλουν αίτημα πληρωμής μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2021 – 31 Δεκεμβρίου 2021.
 2. εξαμηνιαία κλήρωση με ράβδους χρυσού: δύο νικητές θα κληρωθούν με κλήρωση.
 3. πόντοι για πρόταση φίλων: οι πόντοι θα ενημερώνονται μόνο όταν είναι ανοιχτές οι ανοιχτές καμπάνιες. Η βαθμολογία για τους ερωτηθέντες GOLD θα είναι 50 βαθμοί για προτεινόμενα άτομα που εντάσσονται στην κοινότητα του Daedalus Online (σε αντίθεση με 20 βαθμούς για την υπόλοιπη κοινότητα)

Για να λάβουν τα έπαθλα 1 και 2, οι ερωτώμενοι θα πρέπει να παράσχουν τα προσωπικά τους δεδομένα στους λογαριασμούς Daedalus Online, ώστε ο Διοργανωτής να μπορεί να στείλει τα απαραίτητα ποσά ή πλινθώματα. Τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία είναι: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, CNP, τηλέφωνο, IBAN, τράπεζα. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών ζητούνται διότι η πληρωμή των δώρων δηλώνεται στην Οικονομική Διοίκηση, αλλά και για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος, ο οποίος καταβάλλεται εξ ολοκλήρου από τη Διοργανώτρια.

 

Άρθρο 6. Ορισμός νικητών χρυσόβουλλων

Δύο νικητές θα κληρωθούν με κλήρωση σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση ως εξής:

 • α) Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα κληρωθεί στις 2 Ιουνίου 2021
 • β) Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα κληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2021

!ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ! Εάν ο προμηθευτής που ειδικεύεται στην εμπορία χρυσού δεν μπορεί πλέον να παραδώσει χρυσό χρυσό, ο Διοργανωτής έχει την υποχρέωση να στείλει στον νικητή το ισοδύναμο του χρυσού σε μετρητά. Η αξία του θα είναι περίπου 1500 RON!

 1. Ο διοργανωτής έχει την υποχρέωση να ανακοινώσει τον νικητή με email την ημέρα της κλήρωσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στην κοινότητα του Daedalus Online.
 2. Ο διοργανωτής θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον νικητή μέσω email το πολύ 3 φορές: 1 ειδοποίηση και 2 υπενθυμίσεις.
 3. Εάν ο νικητής έχει ενημερώσει το τηλέφωνο στον προσωπικό του λογαριασμό, θα επικοινωνήσουμε μαζί του και τηλεφωνικά.
 4. Εάν ο νικητής δεν έχει διεκδικήσει το έπαθλο (δεν έχει απαντήσει στο email ή στο τηλέφωνο, αρνηθεί το δώρο ή δεν συμμορφωθεί με τους όρους και τις προθεσμίες που επιβάλλονται από τον παρόντα κανονισμό κ.λπ.) εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ειδοποίηση που έχει σταλεί, είναι θεωρείται ακυρωμένος νικητής και θα χάσει οποιοδήποτε δικαίωμα στο βραβείο που κερδήθηκε. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με τους παρόντες κανονισμούς, ο Διοργανωτής θα κληρώσει άλλον νικητή.

 

Άρθρο 7. Αγωγή

Σε περίπτωση πιθανών διαφορών μεταξύ του διοργανωτή και των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα διευθετηθούν φιλικά. Εάν δεν καταστεί δυνατή η φιλική επίλυση των διαφορών, τα εμπλεκόμενα μέρη θα υποβάλουν τη διαφορά για επίλυση στα αρμόδια ρουμανικά δικαστήρια.

 

Άρθρο 8. Κανονισμοί εκστρατείας

Αυτοί οι όροι είναι δωρεάν για οποιονδήποτε συμμετέχοντα στον ιστότοπο ro.daedalusonline.eu.

 

Άρθρο 9. Τέλη και φόροι

Ο διοργανωτής δεσμεύεται να επιβαρύνει τον φόρο εισοδήματος που οφείλεται για τα εισοδήματα που αποτελούνται από τα έπαθλα που αποκτήθηκαν από τους νικητές ως αποτέλεσμα αυτού του διαγωνισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοσιονομικού Κώδικα. Οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις φορολογικής ή οποιασδήποτε άλλης φύσης, σε σχέση με αυτό, βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.

This site is registered on wpml.org as a development site.