Како то ради?

1
Направи налог

Пријавите се за панел овде. То је све што треба да урадите. За неколико недеља почећете да добијате позиве за испитивање јавног мњења.

2
Почињете да одговарате на онлајн анкете

Попуњавате упитнике и добијате бодове за сваки попуњени упитник.

Добијате (мањи број) бодова чак и ако желите да попуните упитник, али се не квалификујете јер тражимо другу врсту особе

3
Претворите бодове у новац

Када сакупите 1000 поена можете их претворити у новац. Новац се преноси на ваш банковни рачун. Да бисте видели детаљна правила рада кликните овде.

4
Голд Цлуб чланство за лојалност

Ако одговорите на најмање половину позива у првој календарској години, аутоматски ћете се придружити Голд клубу следеће године, са свим погодностима и привилегијама које су укључене. Поред тога, можете учествовати у такмичењима и наградама. Кликните овде.

Пази!

Можете зарадити поене чак и када препоручите некога ко се придружи заједници као део њихових кампања за препоруке. Ако одговорите на најмање половину позива у првој календарској години, аутоматски ћете се придружити Голд клубу следеће године, са свим погодностима и привилегијама које су укључене.

Попуните свој профил.

Што више знамо о вама, то ћете чешће бити позивани да испуните позивнице. Једном годишње имамо упитник у којем покушавамо да сазнамо више о вама. Попуните га и ваше шансе да учествујете у разним анкетама ће се повећати.

Уверите се да ваше е-поруке нису нежељена пошта

Лорем ипсум долор сит амет, цонсететур садипсцинг елитр, сед диам нонуми еирмод темпор инвидунт ут лаборе ет долор магна аликуиам ерат, сед диам волуптуа. Ат веро еос ет ацусам ет јусто дуо долорес ет еа ребум. Стет цлита касд губергрен, но сеа такимата санцтус ест Лорем ипсум долор сит амет