Победници

Победници кампање

Даедалус Онлине цени ваш труд да попуните упитнике, тако да ћете увек имати прилику да освојите награду. Овде можете видети све победнике Даедалус Онлине кампања.

Датум кампање:

Победници кампање ажурирања дати 1. – 2021. – Сваки победник је добио 500 ЛЕИ

DC DANUT C.
FD FLORENTINA D.
NI NICOLETA I.
AF ANDREI F.
EM ELENA M.
DA DIANA A.
DG DOINA G.
CI CATALINA I.
ES EMANOIL S.
Чекамо датуме за последњег победника.
Уколико се последњи победник не одазове благовремено, извући ћемо другог добитника.

Тестимониалс Виннерс

C

Желео бих да вам се захвалим на поклону који сте ми дали. Ваучер сам добила 13. априла, а данас сам добила наручене производе. Признајем да сам у почетку био мало скептичан када сте објавили да сам освојио ваучер од 200 леја. Рекао сам, то је немогуће, то је шала, или спам ... онда сам се сетио анкете, и рекао сам ... можда сам имао среће. Нисам освојио ништа до сада, а још мање 200 леја, што је за неке мала сума, а могућа да изаберем било шта са сајта фасхиондаис... вау, улепшала си ми дан. Хвала вам на озбиљности!

Csilla

M

Пре свега желим да вам се захвалим на награди, како на ажурности, тако и на озбиљности. Дуго сам сурфовао интернетом и имам поштанско сандуче с почетка ере, никада нисам ништа зарадио преко њега. Купон је имао кратак живот [...] тако што је купио усисивач и тостер за кућу.

Mentes

VP

Добио сам таблет од вас и желим да вам се захвалим на награди и ефикасности. Награда је за мене била велико изненађење, веома пријатно, наравно!(...) Још једном сте доказали да Вас карактерише озбиљност и да је углед заслужен.

Vasile Popescu