Пословник – Голд Цлуб

Услови и одредбе "ГОЛД Респондентс Цлуб"

Члан 1. Организатор кампање:

Организатор кампање је компанија СЦ Даедалус Нев Медиа Ресеарцх СРЛ са седиштем у Букурешту, Кал. Флореасца Нр 169, сектор 2, ЦУИ: 2560656, Регистрован у Трговачком регистру под. Ј40 /6306/27.05.2009, рачун Рачун РО36ИНГБ0000999902012334, отворен у Банца ИНГ, Букурешт, РУМУНИЈА, оператер личних података са бројем 12502, кога заступа Лаурентиу Сергхие на позицији администратора. Кампања ће се одвијати према одредбама овог правилника, који је обавезан за све учеснике. Организатор задржава право измене ових прописа, али не пре него што о томе обавести јавност.

 

Члан 2. Трајање и област Кампање:

Квалификација у Клубу испитаника ГОЛД заснива се на активности коју су испитаници имали у 2020. години, а користиће привилегије ове уредбе током целе 2021. године. Кампања је активна од 1. јануара 2021. до 31. децембра 2021. за 2020. годину.

 

Члан 3. Право учешћа:

Овај конкурс је отворен за све појединце са румунским држављанством који на почетку такмичења имају најмање 18 година, са пребивалиштем у Румунији, који су регистровани у панелу Даедалус Онлине и испуњавају друге услове наведене у овој уредби. Запослени у Даедалус Нев Медиа Ресеарцх и било које друге особе директно повезане са овим конкурсом не могу учествовати у овом конкурсу.

 

Члан 4. Механизам развоја

Тема такмичења: Попуните што је могуће више упитника и постаћете члан ЗЛАТНОГ Клуба испитаника

Да би се квалификовали за овај клуб, испитаници морају испунити следеће услове:

 1. да су се регистровали у панелу Даедалус Онлине између 2012. и 2020. године;
 2. да су румунски држављани са пребивалиштем у Румунији;
 3. да има најмање 18 година;
 4. да одговори на најмање 50% примљених упитника и да има најмање 5 попуњених упитника у претходној години (2020).

!ЦАРЕФУЛ! Ова уредба не важи само за испитанике који су се пријавили 2012. и још су активни, већ и за све испитанике који су се пријавили током година до краја 2020. и поштују горе наведени механизам. Једно од најважнијих правила (4) је оно које се односи на стопу одговора испитаника у периоду од 1. јануара 2020. до 31. јануара 2020. године.

Учесник ће имати право да учествује са једног налога током кампање. Ако Организатор идентификује неколико налога као да припадају истом учеснику, задржава право да откаже и своје налоге и своја учешћа.

 

Члан 5. Награде које имају само испитаници из ГОЛД Цлуба:

 1. при сваком повлачењу новца добиће бонус од 10% више од вредности повученог новца ове године;
 2. аутоматски ће се квалификовати за двогодишњу томболу са златним полугама тежине 5 г свака;
 3. добиће више поена за препоруку пријатеља да се придруже заједници Даедалус Онлине;
 4. уживаће све претходне погодности и наставиће да учествују у извлачењу месечних и годишњих награда.

ЦЛАРИФИЦАТИОНС награде:

 1. 10% бонуса: примењује се кад год испитаници из овог клуба поднесу захтев за плаћање у периоду од 1. јануара 2021. до 31. децембра 2021. године.
 2. двогодишња томбола са златним полугама: два победника ће бити извучена жребом.
 3. бодови за препоруку пријатеља: бодови ће се ажурирати само када су отворене кампање. Оцена за ГОЛД испитанике ће бити 50 поена за препоручене људе који се придруже Даедалус Онлине заједници (за разлику од 20 поена за остатак заједнице)

Да би добили награде 1 и 2, испитаници ће морати да доставе своје личне податке на Даедалус Онлине налозима како би Организатор могао да пошаље потребне количине или инготе. Потребни финансијски подаци су: име, презиме, адреса, ЦНП, телефон, ИБАН, банка. Лични подаци добитника се траже јер се исплата награда пријављује Финансијској управи, али и за уплату пореза на доходак, који у целости плаћа Организатор.

 

чл.6. Одређивање добитника златних полуга

Два победника ће бити извучена жребом у различито време.

Победници ће бити изабрани жребом на следећи начин:

 • а) ПРВИ ДОБИТНИК ће бити извучен 02.06.2021
 • б) ДРУГИ ДОБИТНИК ће бити извучен 02.12.2021

!ЦАРЕФУЛ! Уколико добављач специјализован за трговину златом више не може да испоручује златне полуге, Организатор има обавезу да победнику пошаље противвредност полуге у готовини. Његова вредност ће бити око 1500 РОН!

 1. Организатор има обавезу да објави победника мејлом на дан извлачења, на мејл адресу наведену приликом регистрације у заједници Даедалус Онлине.
 2. Организатор ће покушати да контактира победника мејлом највише 3 пута: 1 обавештење и 2 подсетника.
 3. Ако је победник ажурирао телефон на свом личном налогу, биће контактиран и телефоном.
 4. Уколико добитник није преузео награду (није одговорио на мејл или телефон, одбио награду или се не придржава услова и рокова прописаних овим правилником итд.) у року од 10 календарских дана од последњег послатог обавештења, он је сматра се неважећим победником и изгубиће свако право на освојену награду. У том случају, у складу са овим правилником, Организатор ће извући другог добитника.

 

Члан 7. Парница

У случају евентуалних спорова између организатора и учесника конкурса, они ће се решавати споразумно. Уколико се спорови не могу решити споразумно, умешане стране ће поднети спор на решавање надлежним румунским судовима.

 

Члан 8. Правилници кампање

Ови услови су бесплатни за сваког учесника на веб страници ро.даедалусонлине.еу.

 

Члан 9. Таксе и порези

Организатор се обавезује да сноси порез на доходак на приход који се састоји од награда које су победници стекли на овом конкурсу, у складу са одредбама Фискалног законика. Све друге обавезе фискалне природе или било које друге природе, у вези са овим, искључива је одговорност победника.