Правила рада

Улаз у панел

Свако је слободан да се придружи заједници Даедалус Онлине. Међутим, задржавамо право да одбијемо улазак на панел без давања објашњења.

Даедалус Онлине спроводи анкете у областима као што су: пре-тестирање ТВ реклама, лансирање нових производа, мерење задовољства купаца итд. Свака студија је прилагођена становницима одређених територија. Ради тачности података, задржавамо право да одбијемо улазак у панел особа које живе у другој земљи. Ако се утврди да особа живи у земљи која није наведена у регистрацији, Даедалус Нев Медиа Ресеарцх задржава право да деактивира налог те особе.

Ни под којим околностима особа која ради у Даедалус Нев Медиа Ресеарцх не сме да уђе у ову заједницу.

Регистрација и лични подаци

Пошто Даедалус Нев Медиа Ресеарцх треба да достави статистичку анализу својим клијентима, потребни су нам одређени лични подаци од вас, као и поверљиве информације, као што је приход. Достављање ове информације је услов за улазак у панел.

Даедалус Нев Медиа Ресеарцх не прикупља податке од особа млађих од 14 година без сагласности њихових родитеља или законског заступника.

Ако сте родитељ или законски старатељ који је открио да је малолетник или дете млађе од 14 година пренело своје личне податке без ваше дозволе или пристанка, на ваш захтев ћемо обрисати ове податке. Да бисте захтевали брисање података о вашем малолетнику, пошаљите емаил на сурвеи_ро@даедалусонлине.еу са корисничким именом и/или адресом е-поште коју је дао ваш малолетник.

Изађите из панела

Људи који су чланови Даедалус Онлине заједнице могу изразити жељу да напусте овај панел у било ком тренутку. Убрзо након тога, подаци о тој особи се бришу из базе и та особа се више неће контактирати.

Ако особа није одговорила на анкету дуже од 12 месеци, та особа ће бити проглашена неактивном. Даедалус Нев Медиа Ресеарцх задржава право да избрише све неактивне чланове.

Да би се гарантовао квалитет достављених статистичких анализа, Даедалус Нев Медиа Ресеарцх задржава право да деактивира панелисте који су попуњавали упитнике много брже од просечног трајања који је систем израчунао без претходног обавештења.

Да бисмо обезбедили квалитет статистичке анализе коју Даедалус Нев Медиа Ресеарцх испоручује клијентима, редовно мењамо чланове заједнице. Даедалус Нев Медиа Ресеарцх задржава право да избрише панелисту из базе података без претходног обавештења и без оправдања одлуке.

Како функционише заједница?

Сви чланови заједнице Даедалус Онлине пристали су да примају позивнице путем е-поште и одговарају на анкете. Учешће у анкетама није обавеза. Упитници се могу попунити само једном.

Забрањено је да иста особа води два или више рачуна. Даедалус Нев Медиа Ресеарцх задржава право да деактивира налоге оних који крше ово правило.

Анкетна питања се могу послати на: сурвеи_ро@даедалусонлине.еу.

Даедалус Нев Медиа Ресеацх је предузео кораке да обезбеди ваше податке. Међутим, ако се вирус појави у мејлу послатом испитаницима, Даедалус Нев Медиа Ресеарцх се не може сматрати одговорним ни на који начин за последице ових проблема, а испитаници не могу ни на који начин тражити материјалну или другу штету.

Даедалус Нев Медиа Ресеарцх не може гарантовати минималан или максималан број позивница које ће бити послате сваком панелисту у року од годину дана.

Када је довољан број испитаника, статистички гледано, одговорио на анкету, Даедалус Нев Медиа Ресеарцх или клијент има право у било ком тренутку да затвори пројекат и одбије било какав одговор на анкету.

Снимање одговора на анкету

Поред личних података испитаника, Даедалус Нев Медиа Ресеарцх такође чува и друге информације или одговоре на анкете. Ове информације се могу односити на приватне контакт податке, политичка мишљења итд.

Људи у Даедалус Онлине заједници се слажу да би Даедалус Нев Медиа Ресеарцх требало да чува све ове информације за статистичку употребу у будућности.

Свако има право да од Даедалус Нев Медиа Ресеарцх-а затражи информације о сачуваним подацима о њему/њој. Он такође може захтевати исправку ових података.

Пренос података трећој страни

Чланови заједнице Даедалус Онлине слажу се да Даедалус Нев Медиа Ресеарцх треба да пружи информације и одговоре на анкете другој фирми за истраживање тржишта. Међутим, та фирма за истраживање тржишта користиће те информације само у статистичком смислу, без откривања имена, адресе или других приватних података те особе.

Услови за учешће

Даедалус Нев Медиа Ресеарцх задржава право да промени правила рада панела у било ком тренутку. Сви чланови ће бити обавештени о овим стварима.

Конвертујте и доделите бодове

Када испитаник сакупи најмање 1000 поена, може их претворити у новац. 100 поена је еквивалентно једном евру. Плаћање ће се вршити у националној валути по званичном курсу на дан уплате.

Даедалус Нев Медиа Ресеарцх задржава право да некој особи не додели бодове или да их повуче уколико се докаже да је та особа дала лажне одговоре на анкету, одговорила у име друге особе или да није поштовала правила учешћа.

Овај сајт користи колачиће и дигиталне отиске прстију. Сагласним да се придружите заједници Даедалус Онлине, пристајете на употребу колачића и дигиталних отисака прстију.

Приватност

Информације прикупљене анкетама су поверљиве. Сврха онлајн анкета је прикупљање статистичких информација о групама, а не појединцима. Информације прикупљене на индивидуалном нивоу неће бити објављене ни на који начин. Даедалус Нев Медиа Ресеарцх може повремено да пружи прикупљене информације другој фирми за истраживање тржишта, али која такође третира информације статистички и подлеже истим правилима поверљивости.

Добровољно учешће

Учешће на студијама је добровољно. Даедалус Онлине чланство се заснива на вашој директној сагласности. Слободни сте да се повучете у било ком тренутку, да захтевате брисање информација у целини или делимично.

Придруживањем Даедалус Онлине заједници, прихватате да примате позиве путем е-поште за учешће у нашим анкетама.

Зашто тражимо ваше личне податке

Да бисте постали члан наше заједнице, потребно је да попуните малу анкету. Овим прикупљамо личне податке заједно са другим информацијама релевантним за наредне анкете. Тражимо вашу адресу е-поште да бисмо вам послали позиве за анкете. Информације које тражимо, као што су име, адреса, пол, датум рођења, помажу нам да изаберемо које анкете ћемо позвати.

Обавештен сам да имам право да уложим приговор на обраду личних података који се тичу мене и да захтевам брисање података. Да бих остварио ова права, могу се пријавити онлајн на адресу е-поште сурвеи_ро@даедалусонлине.еу са текстом ОДБИТИ ОБРАДУ ПОДАТАКА. Имам право и на суд.

Повлачење из заједнице

Ако желите да се повучете из Даедалус Онлине заједнице, можете послати е-поруку на: сурвеи_ро@даедалусонлине.еу са темом „ОДЈАВИТЕ СЕ“.

Молимо сачекајте 5 радних дана да ваше информације буду потпуно избрисане из наше базе података.

Сигурност података

Даедалус Нев Медиа Ресеарцх је уложио све напоре да информације које су дали његови чланови задрже на безбедном серверу. Подаци се чувају на серверу лозинки. Приступ овим информацијама имају само овлашћена лица. Приступ овим информацијама је ограничен на неколико запослених у Даедалус Нев Медиа Ресеарцх.

Правно обавештење

Можда ћемо морати да пружимо личне податке када то захтева закон.

Учешће деце у студијама

Даедалус Нев Медиа Ресеарцх не прикупља податке од особа млађих од 14 година без сагласности њихових родитеља или законског заступника.

Ако сте родитељ или законски старатељ који је открио да је малолетно лице или дете млађе од 14 година пренело ваше личне податке без ваше дозволе или пристанка, избрисаћемо ове податке на ваш захтев. Да бисте захтевали брисање података о вашем малолетнику, пошаљите емаил на сурвеи_ро@даедалусонлине.еу са корисничким именом и/или адресом е-поште коју је дао ваш малолетник.

Ауторско право

Овај сајт је власништво Даедалус Нев Медиа Ресеарцх.

Све студије у којима учествујете су власништво Даедалус Нев Медиа Ресеарцх-а или његових клијената, физичких или правних лица.

Важи за сав текст, слике, графике, филмове итд. Трансформација, умножавање, превођење, чување или објављивање материјала на сајту или у онлајн анкетама је забрањено законом о ауторским правима. Кршење овог закона је кажњиво по законима који су на снази у румунској држави.