Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί!

Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου. Τώρα μπορείς να πεις αυτό που σκέφτεσαι γιατί θα σε ακούσουν. Πραγματικά! Σε βοηθάμε να εκφράσεις την άποψή σου έτσι ώστε να φτάσει σε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για τη γνώμη σου.

Αν σου αρέσει να επηρεάζεις τα πράγματα γύρω σου, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

Κάθισε στην πρώτη σειρά

Είσαι από τους πρώτους στη χώρα που θα δουν μια διαφήμιση, θα δοκιμάσουν ένα νέο προϊόν ή θα επηρεάσουν την εμφάνιση μιας συσκευασίας. Μπορείς να δεις πώς η γνώμη σου επιφέρει αλλαγές σε όλες τις πτυχές που έχεις αξιολογήσει.

Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον, και το μέλλον ορίζεται από εσένα!

Σου αρέσουν οι εκπλήξεις;
Και σε μας!

Υποθέτουμε ότι σου αρέσει να εκπλήσσεσαι ευχάριστα. Λοιπόν, μας αρέσει να κάνουμε ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορείς να κερδίσεις ένα από τα πολλά μηνιαία βραβεία ή το ετήσιο μεγάλο έπαθλο στην κλήρωση. Μπορείς να συμμετάσχεις σε ειδικά έργα που αμείβονται πολύ καλά. Εξάλλου, οι ευχάριστες εκπλήξεις κάνουν τη ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα, έτσι δεν είναι;

Φέρνεις αξία, επομένως θα ανταμειφθείς

Στο λέμε ειλικρινά από την αρχή: δεν θα πλουτίσεις απαντώντας σε ερωτηματολόγια. Αλλά μπορείς να κερδίσεις ένα μικρό εισόδημα κάνοντας αυτό που αγαπάς και αυτό που είναι καλό για τους γύρω σου. Θα συμπληρώνεις ερωτηματολόγια όταν και όπου θέλεις, όταν είσαι διαθέσιμος να το κάνεις. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιείς σωστά τον χρόνο σου.

Επιπλέον, με το επιπλέον εισόδημα μπορείς να ικανοποιήσεις τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Επειδή το αξίζεις!