Οφέλη

Τα σημεία που
μετατρέπονται σε χρήμα

Για κάθε συμπληρωμένη έρευνα κάθε άτομο θα λαμβάνει έναν αριθμό πόντων, ανάλογα με τη διάρκεια και τη δυσκολία του ερωτηματολογίου. 

Μήκος ερωτηματολογίουΑριθμός συμπληρωμένων σημείων ερωτηματολογίουΜετατροπή πόντων σε χρήματα
Μέχρι 3 λεπτά30 πόντοι0,30 ευρώ
3-5 λεπτά40 πόντοι0,40 ευρώ
6-10 λεπτά50 πόντοι0,50 ευρώ
11-15 λεπτά75 πόντοι0,75 ευρώ
16-20 λεπτά100 πόντοι1 ευρώ
21-30 λεπτά125 πόντοι1,25 ευρώ
Πάνω από 30 λεπτά150 πόντοι1,50 ευρώ

Όταν ένας ερωτώμενος συγκεντρώσει τουλάχιστον 1000 πόντους (10 ευρώ), μπορεί να τους μετατρέψει σε μετρητά. 100 πόντοι ισοδυναμούν με ένα ευρώ.

Εάν έχετε λάβει πρόσκληση για συμμετοχή στην έρευνα και μετά τη μερική ολοκλήρωση της έρευνας έχετε λάβει μήνυμα όπως “Ακατάλληλο προφίλ”, η ανταμοιβή είναι 20 πόντοι.

Η διάρκεια του ερωτηματολογίου υπολογίζεται με προκαταρκτική δοκιμή και αντιπροσωπεύει το μέσο χρόνο που απαιτείται για τη συμπλήρωση πολλών ερωτηματολογίων.

Εάν ένα άτομο δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην έρευνα (π.χ. δεν είναι οδηγός Ford), τότε το άτομο αυτό θα λάβει 20 βαθμούς.

Για κάθε άτομο που έχει συμμετάσχει σε μια έρευνα, το σύστημα θα ενημερώνει αυτόματα τον αριθμό των πόντων εντός 5 εργάσιμων ημερών το πολύ μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω έρευνας.

Η Daedalus New Media Research διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το σύστημα μορίων ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Οι πληροφορίες θα εμφανίζονται στον ιστότοπο.

Διαγωνισμοί και βραβεία

Εδώ το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όσους θέλουν να ενταχθούν στην κοινότητά μας, όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι πριν από την περίοδο δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό το διαγωνισμό.

ΜΗΝΙΑΊΑ ΚΛΉΡΩΣΗ:

Οι ερωτηθέντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα πέντε μηνιαία βραβεία αξίας 100 λέι το καθένα. Βασικά, αν συμπληρώσουν τουλάχιστον μία έρευνα το μήνα, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση, αλλά όσο περισσότερες έρευνες συμπληρώσουν σε ένα μήνα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να κερδίσουν. Κάθε μήνα έχουμε 5 νικητές και στέλνουμε στον καθένα από αυτούς 100 λέι με τραπεζικό έμβασμα, εφόσον ανταποκριθούν, φυσικά.

Οι κανόνες του διαγωνισμού είναι οι εξής:  https://ro.daedalusonline.eu/concursuri/26-concurs-lunar

ΒΡΑΒΕΊΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΣΑΣ – ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΞΊΑ 2500 ΛΈΙ:

Εδώ έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα βραβείο αξίας έως 2500 LEI από το οποίο μπορούν να επιλέξουν: 1 συνδρομή στη Regina Maria/1 έτος για τρία άτομα (οικογένεια)- ή PS5- ή ηλεκτρικό σκούτερ- ή τηλεόραση- ή smartwatch- ή σύστημα HomeCinema.

Χρυσή Λέσχη

Εάν ολοκληρώσετε τουλάχιστον τις μισές από τις προσκλήσεις που λαμβάνετε σε ένα έτος, δικαιούστε να μπείτε στο Gold Club το επόμενο έτος.

Θέλουμε να ανταμείψουμε την επιμέλεια και την υπευθυνότητά σας στη συμπλήρωση των ερευνών προσφέροντας προνόμια που θα λάβουν μόνο όσοι ανήκουν σε αυτή την επιλεγμένη κοινότητα:

  1. Κάθε φορά που κάνετε ανάληψη χρημάτων, θα λαμβάνετε ένα μπόνους 10% επί του ποσού των χρημάτων που αποσύρατε φέτος.
  2. Παίρνετε αυτόματα μέρος σε μια εξαμηνιαία κλήρωση χρυσών ράβδων.
  3. Θα λαμβάνετε περισσότερους πόντους για την παραπομπή φίλων για να γίνουν μέλη της κοινότητας Daedalus Online.
  4. Θα λάβετε ενδιαφέροντα έργα που απαιτούν μεγάλη υπευθυνότητα και προσοχή, αλλά ανταμείβονται με περισσότερους πόντους.
  5. Θα είστε από τους πρώτους που θα αποφασίσουν αν μια διαφήμιση είναι καλή ή όχι, αν ένα νέο προϊόν αξίζει να προωθηθεί ή όχι, κ.λπ.
  6. Τέλος, θα απολαμβάνετε όλα τα παραπάνω οφέλη και θα εξακολουθείτε να συμμετέχετε στις μηνιαίες και ετήσιες κληρώσεις.