Οφέλη

Πόντοι που
μετατρέπεις σε χρήματα

Για κάθε έρευνα που ολοκληρώνεται, το άτομο που συμπληρώνει την έρευνα θα λαμβάνει έναν αριθμό πόντων, ανάλογα με τη διάρκεια και τη δυσκολία της έρευνας. Σε κάθε πρόσκληση για έρευνα θα βρεις πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της έρευνας, την προθεσμία συμπλήρωσης και, κυρίως, τον αριθμό των βαθμών που θα λάβεις για τη συμπλήρωση ολόκληρης ή μέρους της έρευνας.

Διάρκεια ερωτηματολογίουΑρ. πόντων για συμπληρωμένο ερωτηματολόγιοΜετατροπή πόντων σε χρήματα
Έως 3 λεπτά30 πόντοι0,30 ευρώ
3-5 λεπτά40 πόντοι0,40 ευρώ
6-10 λεπτά50 πόντοι0,50 ευρώ
11-15 λεπτά75 πόντοι0,75 ευρώ
16-20 λεπτά100 πόντοι1 ευρώ
21-30 λεπτά125 πόντοι1,25 ευρώ
Περισσότερο από 30 λεπτά150 πόντοι1,50 ευρώ

Όταν ένας ερωτώμενος κερδίζει τουλάχιστον 1000 πόντους (10 EUR), μπορεί να τους μετατρέψει σε χρήματα. 100 πόντοι ισοδυναμούν με ένα ευρώ.

Σε περίπτωση που έχετε λάβει πρόσκληση να συμμετάσχετε σε έρευνα και μετά τη μερική ολοκλήρωση της έρευνας λάβατε  ένα μήνυμα όπως “Ακατάλληλο προφίλ”, η ανταμοιβή είναι 20 πόντοι. Ενδεικτικά: ερωτηθέντες από μια πόλη άνω των 50.000 κατοίκων, ηλικίας 35-45 ετών, ερωτώνται για τη γνώμη τους σχετικά με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου FORD. Θα λάβεις πρόσκληση για τη συμμετοχή σου στην έρευνα αν είσαι από πόλη με περισσότερους από 50.000 κατοίκους και ανήκεις σε αυτό το ηλικιακό εύρος, αλλά αν δεν είσαι οδηγός FORD, αλλά οδηγός άλλου τύπου αυτοκινήτου, δεν ταιριάζεις στο προφίλ, επειδή η ανατροφοδότηση ζητείται μόνο από ερωτηθέντες που οδηγούν FORD και γνωρίζουν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβεις 20 βαθμούς για το χρόνο που δαπάνησες για τη συμπλήρωση των προκριματικών ερωτήσεων. Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα για να καταλάβεις γιατί λαμβάνεις έρευνες, αλλά ενδέχεται να μην πληροίς τις προϋποθέσεις για να τις ολοκληρώσεις.

Η διάρκεια του ερωτηματολογίου υπολογίζεται με προκαταρκτική δοκιμή και αντιπροσωπεύει το μέσο χρόνο που απαιτείται για τη συμπλήρωση πολλών ερωτηματολογίων.

Για κάθε άτομο που συμμετείχε σε μια έρευνα, το σύστημα θα ενημερώνει αυτόματα τον αριθμό των πόντων εντός 5 εργάσιμων ημερών το πολύ μετά το τέλος της έρευνας.

Η Daedalus New Media Research διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το σύστημα πόντων ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Οι πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα.

Διαγωνισμοί και βραβεία

Μάθε τα βραβεία που μπορείς να κερδίσεις με το να είσαι ή να γίνεις μέλος της κοινότητας  Daedalus Online.

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ

Οι ερωτηθέντες που εντάσσονται στην κοινότητα του Daedalus Online κατά τη διάρκεια της καμπάνιας και ολοκληρώνουν τις έρευνες μπορούν να συμμετάσχουν εδώ. Εάν εγγραφείς, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα τέσσερα βραβεία αξίας 100 ευρώ (1 βραβείο των 100 ευρώ κάθε 3 μήνες).