Победители

Победители в кампанията

Daedalus Online оценява усилията ви да попълните въпросници, така че винаги ще имате шанса да спечелите награда. Тук можете да видите всички победители в кампаниите на Daedalus Online.

Data Campanie:

Победителите в кампанията за актуализиране, дадени 1 – 2021 г. – Всеки победител получи 500 LEI

ДС ДАНУТ С.
ФД ФЛОРЕНТИНА Д.
НИ НИКОЛЕТА И.
АФ АНДРЕЙ Ф.
ЕМ ЕЛЕНА М.
ДА ДИАНА А.
ДГ ДОЙНА Г.
КИ КАТАЛИНА И.
ЕС ЕМАНОИЛ С.
Чакаме датите за последния победител.
Ако последният победител не отговори навреме, ще изтеглим друг победител.

Препоръки на победителите

C

Бих искал да ти благодаря за подаръка, който ми направи. Получих ваучера на 13 април, а днес получих поръчаните продукти. Признавам, че в началото бях малко скептичен, когато обявихте, че съм спечелил ваучер от 200 леи. Казах, невъзможно е, това е шега, или спам... после се сетих за анкетата и казах... може би съм имал късмет. Досега не съм спечелила нищо, а още по-малко 200 леи, което за някои е малка сума, и да мога да избера каквото и да е от сайта на fashiondays ... уау, направихте деня ми по-красив. Благодаря ви за сериозността!

Csilla

M

Първо, искам да ви благодаря за наградата, както за бързината, така и за вашата сериозност. Сърфирам в интернет от дълго време и имам пощенската кутия от началото на ерата, никога не съм печелела нищо чрез нея. Талонът имаше кратък живот [...], като купи прахосмукачка и тостер за къщата.

Mentes

VP

Получих таблета от вас и искам да ви благодаря за наградата и за ефективността. Наградата беше голяма изненада за мен, много приятна, разбира се!(...) За пореден път доказахте, че вашата сериозност ви характеризира и репутацията ви е заслужена.

Vasile Popescu

This site is registered on wpml.org as a development site.