Câștigători

Câștigătorii Campaniei

Daedalus Online apreciază efortul tău de a completa chestionare, așadar întotdeauna vei avea șansa să intri în posesia unui premiu. Aici poți vedea toți câștigătorii campaniilor Daedalus Online.

Data Campanie:

Câștigătorii tombolei lunare – MARTIE 2024

AB Anastasia B
CC Catalin C
MP Mihai P
RN Romeo N
GV George V

Testimoniale Câștigători

TF

"Bună ziua! 

--- Feedback-ul pe care vi-l pot oferi este unul cât se poate de bun, sunt foarte mulțumită de Daedalus, mi-ați făcut o surpriză uriașă când m-ați anunțat că am câștigat! Îmi face o mare plăcere să vă completez chestionarele și să fac parte din echipa dumneavoastră! "

Teodora F

FC

"În ceea ce privește colaborarea cu Echipa Daedalus, pot spune că a fost una constantă și benefică de ambele părți. Completez chestionare de câțiva ani și nu au fost probleme. Totul a avut un cadru profesionist și etic. Acest premiu (lingoul de Aur - 5g) a fost câștigat la momentul perfect ținând cont de perioada sărbătorilor de iarnă 2022. Mulțumesc pentru colaborare și voi continua să vă recomand ca fiind o firmă serioasă în acest domeniu."

 

Florin C.

Câștigător lingou de aur - DECEMBRIE 2022 - CLUB GOLD

SB

"Sincer când am primit mesajul de la dumneavoastră am crezut că este o glumă, dar este foarte real așa că recomand Daedalus cu cea mai mare încredere . Va mulțumesc pentru premiul acordat!"

Stefan B

LD

Bună ziua! Ca mulți alții, am fost și eu sceptică atunci când cei de la Daedalus Online m-au anunțat că am câștigat un premiu, la alegere, în valoare de 2500 LEI. Premiul, un Smart TV, mi-a fost livrat în 2 zile. Participați cu încredere la sondajele Daedalus! Mulțumesc, sunteți extraordinari!

Liliana D

M

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru premiul acordat, atât pentru promptitudine cât și pentru seriozitate. Eu demult navighez pe internet și am căsuța de mail de pe la începuturile erei, necâștigând niciodată nimic prin intermediul acestuia. Cuponul a avut o scurtă perioadă de trai [...] cumpărând pentru casă un aspirator și un prăjitor de pâine.

Mentes

C

Aș vrea să vă mulțumesc pentru cadoul pe care mi l-ați facut. Am primit voucherul în data de 13 Apr, și azi mi-au ajuns produsele comandate. Recunosc că am fost cam sceptică la inceput cand m-ați anunțat că am câștigat un voucher de 200 lei. Am zis, așa ceva e imposibil, e ceva farsă, sau spam...după care mi-am amintit de sondajul făcut, și am zis...poate chiar am avut noroc. Nu am câștigat nimic până acum, și cu atât mai putin 200 lei, ceea ce pentru unii reprezintă o sumă măricică, și putând să aleg orice de pe site-ul fashiondays...woow, mi-ați facut ziua mai frumoasă. Vă mulțumesc pentru seriozitate!

Csilla

câștigător campanie "Obiceiuri de cumpărare a articolelor vestimentare", aprilie 2017

VP

Am recepționat tableta de la dvs și țin să vă mulțumesc pentru premiu și pentru operativitate. Premiul a fost o mare surpriza pentru mine, foarte plăcută, bineînțeles!(...)Ați dovedit încă o dată că seriozitatea vă caracterizează și renumele este binemeritat.

Vasile Popescu

câștigător campanie "Actualizare date", Martie 2014

AM

“Când am primit email-ul prin care eram înștiințată că am câștigat un lingou de aur de 5 g am crezut că este vorba de o glumă de prost gust. Dar nu a fost așa. Într-o săptămână am primit lingoul în valoare de 1.400 RON. Nu mi-a venit să cred. Vă mulțumesc frumos pentru premiu și vă urez Sărbători Fericite!"

Astrid M