Pobednici

Pobednici kampanja

Daedalus Online ceni Vaš trud u popunjavanju upitnika, stoga ćete uvek imati priliku da osvojite nagradu. Ovde možete da vidite sve pobednike Daedalus Online kampanja.

Датум кампање:

Pobednici MESEČNOJ LUTRIJI – Маrta 2024

VR Veljko R
Imena poslednja dva dobitnika biće prikazana nakon potvrde podataka potrebnih za uplatu i izvršenja iste.

Svedočenja pobednika

C

Желео бих да вам се захвалим на поклону који сте ми дали. Ваучер сам добила 13. априла, а данас сам добила наручене производе. Признајем да сам у почетку био мало скептичан када сте објавили да сам освојио ваучер од 200 леја. Рекао сам, то је немогуће, то је шала, или спам ... онда сам се сетио анкете, и рекао сам ... можда сам имао среће. Нисам освојио ништа до сада, а још мање 200 леја, што је за неке мала сума, а могућа да изаберем било шта са сајта фасхиондаис... вау, улепшала си ми дан. Хвала вам на озбиљности!

Csilla

M

Пре свега желим да вам се захвалим на награди, како на ажурности, тако и на озбиљности. Дуго сам сурфовао интернетом и имам поштанско сандуче с почетка ере, никада нисам ништа зарадио преко њега. Купон је имао кратак живот [...] тако што је купио усисивач и тостер за кућу.

Mentes

VP

Добио сам таблет од вас и желим да вам се захвалим на награди и ефикасности. Награда је за мене била велико изненађење, веома пријатно, наравно!(...) Још једном сте доказали да Вас карактерише озбиљност и да је углед заслужен.

Vasile Popescu