Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να κοινοποιήσω τον προσωπικό αριθμό πολίτη για να λάβω χρήματα;

Ο προσωπικός αριθμός πολίτη είναι απαραίτητος για τη δήλωση της πληρωμής στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία και για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος. Ο φόρος εισοδήματος πληρώνεται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία μας.

Με ποιον τρόπο λαμβάνω τα χρήματα για τους πόντους που έχω συγκεντρώσει από τις έρευνες;

Για να μετατρέψεις τους πόντους σε μετρητά, όταν έχεις τουλάχιστον 1000 πόντους, μπορείς να ζητήσεις πληρωμή από το λογαριασμό σου (κάντε κλικ στο κουμπί "αίτηση πληρωμής" κάτω δεξιά).

Για την πρώτη πληρωμή, πρέπει να συμπληρώσεις και να αποθηκεύσεις τα δεδομένα που απαιτούνται για την τραπεζική μεταφορά. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν αποθηκευμένα στο λογαριασμό σου και εάν υπάρχουν αλλαγές (αλλαγή αριθμού τηλεφώνου, αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού κ.λπ.), θα πρέπει να τα ενημερώσεις πριν ζητήσεις την πληρωμή για να διασφαλίσεις ότι θα λάβεις τα χρήματα.

Η πληρωμή πραγματοποιείται με τραπεζικό έμβασμα και επομένως πρέπει να μας δώσεις τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Επώνυμο
 • Όνομα
 • Προσωπικός Αριθμός Πολίτη (Αριθμός τυατότητας)
 • Διεύθυνση
 • Αριθμός τηλεφώνου
 • Λογαριασμός IBAN (τρεχούμενος λογαριασμός σε εθνικό νόμισμα)
 • Α.Φ.Μ.
 • Τράπεζα

Για να πραγματοποιηθεί η πληρωμή, τα παραπάνω στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν απευθείας στο λογαριασμό σου στην Daedalus Online. Η πληρωμή θα γίνεται σε εθνικό νόμισμα γύρω στις 15 του μήνα.

Ελλιπή ή λανθασμένα στοιχεία τραπεζικού εμβάσματος θα έχουν αυτόματα ως αποτέλεσμα την αναβολή της πληρωμής για τον επόμενο μήνα, μόνο αφού διορθωθούν ή συμπληρωθούν τα στοιχεία αυτά.

Σε πόσο χρόνο πραγματοποιείται η πληρωμή από τη στιγμή που ζήτησα την μετατροπή των πόντων σε χρήματα;

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται γύρω στις 15 κάθε μηνός για τα άτομα που ζήτησαν την μετατροπή των πόντων σε χρήματα κατά τον προηγούμενο μήνα.

Ελλιπή ή λανθασμένα στοιχεία τραπεζικού εμβάσματος θα έχουν αυτόματα ως αποτέλεσμα την αναβολή της πληρωμής για τον επόμενο μήνα, μόνο αφού διορθωθούν ή συμπληρωθούν τα στοιχεία αυτά.

Πότε ενημερώνονται οι πόντοι για τις πληρωμές που πραγματοποιούνται;

Οι πόντοι ενημερώνονται πάντα αφού βεβαιωθούμε ότι οι πληρωμές έχουν πραγματοποιηθεί, μετά τις 25 του μήνα.

Είναι υποχρεωτικό να ζητήσω χρήματα όταν φτάσω το όριο των 1000 πόντων;

Μπορείς να ζητήσεις τη μετατροπή των πόντων σε μετρητά μόνο όταν φτάσεις το όριο των 1000 πόντων. Μπορείς όμως να περιμένεις να συγκεντρώσεις περισσότερους πόντους και να ζητήσεις πληρωμή όταν το κρίνεις σκόπιμο.

Τι μπορώ να κάνω αν ξεχάσω τον κωδικό πρόσβασής μου;

Μπορείς να επαναφέρεις τον κωδικό πρόσβασής σου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Πήγαινε στο https://www.daedalusonline.eu/members-signin.php;
 2. Κάνε κλικ στο “Lost password?“
 3. Συμπλήρωσε το username/e-mail και κάνε κλικ στο “Send activation link”
 4. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο στο email που έλαβες
 5. Συμπλήρωσε και επιβεβαίωσε τον νέο κωδικό πρόσβασης, κάνε κλικ στο “Change password”

Στην επόμενη σύνδεση στον λογαριασμό θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον νέο κωδικό πρόσβασης.


Τι μπορώ να κάνω αν ξεχάσω το όνομα χρήστη;

Τις περισσότερες φορές το όνομα χρήστη είναι το ίδιο με τη διεύθυνση email.

Σε διαφορετική περίπτωση, γράψε μας στη διεύθυνση: survey_gr@daedalusonline.eu.

Πως μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση email – όνομα χρήστη;

Για να αλλάξεις τη διεύθυνση email, καθώς και το όνομα χρήστη μπορείς να ακολουθήσεις τα ακόλυθα βήματα:

 1. Πήγαινε στο https://www.daedalusonline.eu/members-signin.php
 2. Συμπλήρωσε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία είσαι εγγεγραμμένος και τον κωδικό πρόσβασής σου για να συνδεθείς
 3. Στην ενότητα "γενικές πληροφορίες" μπορείς να συμπληρώσεις τα πεδία "νέο email" και "επανεγγραφή email"
 4. Κάνε κλικ στο κουμπί "αποθήκευση email"

Την επόμενη φορά που θα συνδεθείς θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη νέα διεύθυνση email που συμπλήρωσες στα παραπάνω βήματα.

Πόσο συχνά λαμβάνω προσκλήσεις για έρευνα;

Οι προσκλήσεις για έρευνα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/εφαρμογής σε άτομα που πληρούν ορισμένα κριτήρια που ζητούν οι πελάτες. Δεν μπορούμε να καθορίσουμε πόσο συχνά θα λαμβάνεις προσκλήσεις για έρευνες, αλλά σε διαβεβαιώνουμε ότι θα σου τις στέλνουμε όποτε χρειάζεται. Βεβαιώσου ότι δεν παραλείπεις το ετήσιο ερωτηματολόγιο επικαιροποίησης δεδομένων, καθώς έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβεις περισσότερα ερωτηματολόγια και, το σημαντικότερο, να ταιριάζουν με το προφίλ σου. 

Είναι επίσης πιθανό οι προσκλήσεις να καταλήξουν στο φάκελο SPAM, γι' αυτό ελέγξτε τον περιοδικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάνετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε έρευνες. Μπορείς να ορίσεις τις ρυθμίσεις σου έτσι ώστε να μην λαμβάνεις μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς στα ανεπιθύμητα μηνύματα και να αποθηκεύσεις τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου survey_gr@daedalusonline.eu στο ημερολόγιο επαφών σου. Αν χρειάζεσαι υποστήριξη για να αποθηκεύσεις τη διεύθυνσή στο βιβλίο διευθύνσεων, στείλε μας ένα email  για να βρούμε μαζί την πιο κατάλληλη μέθοδο αποθήκευσης για τον τομέα που χρησιμοποιείτε.

Γιατί δεν λαμβάνω πλέον προσκλήσεις για έρευνες;

Για τις έρευνες, οι προσκλήσεις αποστέλλονται σε άτομα που πληρούν ορισμένα κριτήρια που ζητούνται από τον πελάτη. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων για έρευνα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ένας άλλος πιθανός λόγος για τον χαμηλό αριθμό προσκλήσεων που λαμβάνετε είναι η έλλειψη πληροφοριών σχετικά με εσάς.

Παρακαλούμε να συμπληρώσεις σωστά όλα τα δεδομένα που ζητούνται στο ερωτηματολόγιο πρόσληψης και στην έρευνα "Ενημέρωση δεδομένων" και να μας ενημερώσεις εάν τα δεδομένα αυτά αλλάξουν. Η έρευνα «Ενημέρωση δεδομένων» διεξάγεται ετησίως από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Πόσους πόντους παίρνω για τη συμπλήρωση ερευνών;

Για κάθε έρευνα που ολοκληρώνεται, το άτομο που συμπληρώνει την έρευνα θα λαμβάνει έναν αριθμό πόντων, ανάλογα με τη διάρκεια και τη δυσκολία της έρευνας. Σε κάθε πρόσκληση για έρευνα θα βρείς πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της έρευνας, την προθεσμία συμπλήρωσης και, κυρίως, τον αριθμό των βαθμών που θα λάβεις για τη συμπλήρωση ολόκληρης ή μέρους της έρευνας.

Τι μπορώ να κάνω για να κλείσω τον λογαριασμό μου / να διαγραφώ;

Αν θέλεις να διαγραφείς, μπορείς να στείλεις ένα email στο survey_gr@daedalusonline.eu με θέμα «διαγραφή». Περίμενε 5 εργάσιμες ημέρες για να διαγραφούν πλήρως τα στοιχεία σου από τη βάση δεδομένων μας.

Μπορώ να έχω περισσότερους από έναν λογαριασμούς Daedalus Online;

Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να εγγραφεί στην κοινότητα Daedalus Online με μία μόνο διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν διαπιστωθεί ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν λογαριασμούς, η Daedalus New Media Research έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς αυτού του ατόμου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Παίρνω πόντους για την σύσταση φίλων;

Λαμβάνεις πόντους για την σύσταση και την εγγραφή φίλων μόνο όταν διεξάγεται μια καμπάνια σύστασης φίλων. Θα σε ειδοποιούμε πάντα με email όταν ξεκινά μια τέτοια καμπάνια. Οι καμπάνιες σύστασης  φίλων πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο.

Μπορεί να κλείσει ο λογαριασμός μου χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή μου;

Εάν διαπιστωθεί ότι ένα άτομο έχει περισσότερους από έναν λογαριασμούς, η Daedalus New Media Research έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς αυτού του ατόμου, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των στατιστικών αναλύσεων που παρέχει η Daedalus New Media Research στους πελάτες της, εξετάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα αν υπάρχουν άτομα που δίνουν ακατάλληλες απαντήσεις στις έρευνες που λαμβάνουν, όπως χρήση απρεπών εκφράσεων, πολύ γρήγορες απαντήσεις που δεν προλαβαίνουν καν να διαβάσουν τις ερωτήσεις κ.ά. Αν διαπιστωθεί ότι αυτές οι συμπεριφορές παραβιάζουν τους κανόνες της κοινότητας, η Daedalus New Media Research έχει το δικαίωμα να διαγράψει έναν ερωτηθέντα από τη βάση δεδομένων, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και χωρίς αιτιολόγηση της απόφασης.

Τι θέματα έχουν οι έρευνες που θα λάβω;

Οι έρευνες καλύπτουν θέματα όπως η δοκιμή προϊόντων, η δοκιμή τηλεοπτικών διαφημίσεων, το λανσάρισμα νέων προϊόντων, η μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών από ένα προϊόν/υπηρεσία. Οι απαντήσεις σου θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και βελτίωση του εν λόγω προϊόντος/υπηρεσίας.

Μπορώ να λάβω ένα δείγμα έρευνας πριν εγγραφώ;

Οι έρευνες αποστέλλονται μόνο στους ερωτηθέντες που είναι εγγεγραμμένοι στην κοινότητα Daedalus Online. Δεν υπάρχουν μοντέλα έρευνας που μπορείς να συμπληρώσεις. Κάθε έρευνα που λαμβάνουν οι ερωτηθέντες μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια πραγματική πρόσκληση για διαδικτυακή έρευνα αγοράς και οι απαντήσεις τους μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον της αγοράς και να βοηθήσουν τους κατασκευαστές να λάβουν αποφάσεις.

Εάν απαντήσω στην έρευνα, μπορούν να αποκαλυφθούν τα προσωπικά μου δεδομένα;

Τα προσωπικά σου δεδομένα δεν διαβιβάζονται στους πελάτες μας ή σε τρίτους/επιχειρήσεις. Οι απαντήσεις από τα ερωτηματολόγια αποπροσωποποιούνται και στη συνέχεια υποβάλλονται σε στατιστική επεξεργασία.

Γιατί η έρευνα έκλεισε μετά τις πρώτες ερωτήσεις σχετικά με το προφίλ μου;

Η έρευνα μπορεί να κλείσει μετά τις πρώτες δημογραφικές ερωτήσεις, εάν δεν ταιριάζετε στο προφίλ που αναζητούμε. Οι προσκλήσεις για έρευνα σας αποστέλλονται με βάση τα δημογραφικά στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στην κοινότητα ή/και την ενημέρωσή αυτών. Ενδεικτικά: ερωτηθέντες από μια πόλη άνω των 50.000 κατοίκων, ηλικίας 35-45 ετών, ερωτώνται για τη γνώμη τους σχετικά με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου FORD. Θα λάβεις πρόσκληση για τη συμμετοχή σου στην έρευνα αν είσαι από πόλη με περισσότερους από 50.000 κατοίκους και ανήκεις σε αυτό το ηλικιακό εύρος, αλλά αν δεν είσαι οδηγός FORD, αλλά οδηγός άλλου τύπου αυτοκινήτου, δεν ταιριάζεις στο προφίλ, επειδή η ανατροφοδότηση ζητείται μόνο από ερωτηθέντες που οδηγούν FORD και γνωρίζουν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβεις 20 βαθμούς για το χρόνο που δαπάνησες για τη συμπλήρωση των προκριματικών ερωτήσεων. Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα για να καταλάβεις γιατί λαμβάνεις έρευνες, αλλά ενδέχεται να μην πληροίς τις προϋποθέσεις για να τις ολοκληρώσεις.

Μπορώ να συμπληρώσω έρευνες από το εξωτερικό;

Τα περισσότερα ερωτηματολόγια δεν επιτρέπουν τη συμπλήρωση από άτομα εκτός της επικράτειας στην οποία είσαι εγγεγραμμένος.

Οι έρευνες μπορούν να ολοκληρωθούν μόνο από τη χώρα στην οποία είσαι εγγεγραμμένος. Κάθε χώρα έχει διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες ή τα ίδια προϊόντα υπάρχουν αλλά διαφέρουν ως προς την ποιότητα, τη συμπεριφορά, την τιμή, ακόμη και όταν έχουν διεθνή κυκλοφορία, γι' αυτό είναι σημαντικό να απαντάς σε έρευνες μόνο όταν βρίσκεσαι στη χώρα στην οποία είστε εγγεγραμμένος.

Μπορώ να διακόψω ή να αποκτήσω εκ νέου πρόσβαση σε μια έρευνα;

Τις περισσότερες φορές οι έρευνες λογικής διάρκειας μπορούν να προσπελαστούν μόνο μία φορά. Για ένα μεγάλο μέρος των ερευνών με μεγάλη διάρκεια υπάρχει αυτή η δυνατότητα διακοπής και επανάληψης, αλλά αναφέρεται πάντα στην επιστολή πρόσκλησης.

Επίσης, μην χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο ή άλλα κουμπιά, όπως το (πίσω), εκτός αν αναφέρεται ρητά στην έρευνα, καθώς κινδυνεύεις να διακόψεις την έρευνα και να μην μπορείς να τη συνεχίσεις, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να λάβεις πόντους για μερική ή πλήρη ολοκλήρωση.

Γιατί μου αφαιρέθηκαν πόντοι σε μια πλήρως συμπληρωμένη έρευνα;

Τροποποίηση/αφαίρεση ης ήδη επικαιροποιημένης βαθμολογίας μπορεί να γίνει όταν, μετά το κλείσιμο της έρευνας, γίνονται λεπτομερείς χειροκίνητοι έλεγχοι για να διαπιστωθεί η ποιότητα των δεδομένων που ελήφθησαν, π.χ. αντιφατικές απαντήσεις, ελλιπείς απαντήσεις σε ανοικτές ερωτήσεις, ασυνέπεια στη συμπλήρωση κλπ.

Τι πρέπει να κάνω εάν εμφανιστούν σφάλματα κατά την πρόσβαση στην έρευνα ή κατά τη διάρκειά της;

Λυπούμαστε αν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα που σε εμποδίζουν να συμπληρώσεις την έρευνα, προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις διαδικασίες συμπλήρωσης.

Παρακαλούμε τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης του εμφανιζόμενου σφάλματος και στείλε μας το με email με ορισμένες λεπτομέρειες: πότε εμφανίστηκε (στην αρχή, κατά τη διάρκεια ή στο τέλος της έρευνας), αν εμφανίστηκε μετά από ένα άτυπο βήμα, οποιαδήποτε λεπτομέρεια μας βοηθά να στείλουμε ανατροφοδότηση στην τεχνική ομάδα ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων. Λάβε υπόψη ότι τα σφάλματα ενδέχεται να μην επιλύονται πάντα κατά τη συλλογή, αλλά αυτό μπορεί να είναι ένα παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσεις για να μην εμφανίζονται σε μελλοντικές έρευνες. Ένα μεγάλο μέρος των ερευνών που λαμβάνονται δημιουργούνται από τους πελάτες για τους οποίους γίνεται η συλλογή, επομένως η Daedalus Online δεν μπορεί να παρέμβει καθόλου για την ανάληψη ευθύνης και την επίλυση σφαλμάτων που προκύπτουν.

Γιατί λαμβάνω προσκλήσεις την ημέρα λήξης της έρευνας/ Γιατί η έρευνα κλείνει νωρίτερα από την προθεσμία που αναφέρεται στην πρόσκληση;

Στέλνουμε περισσότερες προσκλήσεις από τον απαιτούμενο αριθμό απαντήσεων, επειδή δεν απαντούν όλοι όσοι λαμβάνουν πρόσκληση ή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για κάθε έρευνα που αποστέλλεται, και η προθεσμία ολοκλήρωσης ορίζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του τελικού πελάτη. Εάν το ποσοστό ανταπόκρισης σε μια έρευνα είναι υψηλότερο από αυτό που υπολογίστηκε κατά την αποστολή των προσκλήσεων, βάσει προηγούμενων ερευνών, τότε η έρευνα ολοκληρώνεται νωρίτερα από την προθεσμία που αναγράφεται στην επιστολή πρόσκλησης. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε, διότι εξαρτάται από τους ερωτηθέντες και, ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να καταγράψουμε την ακριβή ώρα κλεισίματος, όπως μας έχει ζητηθεί στο παρελθόν. Υπάρχουν επίσης έρευνες για τις οποίες απαιτείται ένας σταθερός αριθμός ερωτηματολογίων ανά ημέρα, και όταν επιτευχθεί ο αριθμός αυτός, η έρευνα διακόπτεται μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί μετά την πρόσβαση στο σύνδεσμο, ο οποίος μπορεί να ανοίξει ξανά την ημερομηνία αυτή.

Γιατί έλαβα το μήνυμα ότι δεν παίρνω πόντους;

Οι λόγοι για την ακύρωση είναι είτε ο χρόνος συμπλήρωσης είναι σημαντικά μικρότερος από τον μέσο χρόνο συμπλήρωσης της συγκεκριμένης έρευνας, ο οποίος έχει καθοριστεί από τον προ-έλεγχο, οπότε τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται σε ανεπαρκή χρόνο για να διαβάσουν τα πάντα στο ερωτηματολόγιο δεν γίνονται δεκτά. Ένας άλλος λόγος ακύρωσης είναι οι αντιφατικές απαντήσεις ή οι ελλιπείς/ασυνεπείς απαντήσεις σε ανοικτές ερωτήσεις. Όλα αυτά αποτελούν ακυρώσεις ποιότητας και όλα τα ακυρωθέντα ερωτηματολόγια πρέπει να επαναληφθούν.

Γιατί έλαβα λιγότερους πόντους από όσους ανέφερε η πρόσκληση της έρευνας;

Εάν έχετε λάβει τους ελάχιστους βαθμούς (20), αυτό σημαίνει ότι είτε δεν ταιριάζετε με τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο πελάτης (δεν αντιστοιχείτε στο ζητούμενο προφίλ) είτε ότι έχει ήδη συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που αντιστοιχούν στο προφίλ σας.

Γιατί οι πόντοι δεν ενημερώνονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ερευνών;

Ενδέχεται οι πόντοι για ορισμένες έρευνες να ενημερώνονται στο λογαριασμό σας μετά το κλείσιμο της έρευνας και τη συλλογή των τελικών δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις το κενό μπορεί να είναι λίγες ημέρες και σπανιότερα δύο εβδομάδες.

Τι μπορώ να κάνω αν συνειδητοποιήσω κατά τη διάρκεια της έρευνας ότι δεν ανταποκρίνεται στις αρχές και τις αξίες μου;

Εάν μια έρευνα δεν ανταποκρίνεται στις αρχές και τις αξίες σου ή αισθάνεσαι ότι απευθύνεται σε μια κοινωνική κατάσταση στην οποία αισθάνεσαι περιορισμένος ή άβολα να απαντήσεις, έχεις το πλήρες δικαίωμα να αρνηθείς να τη συμπληρώσεις μέχρι τέλους, καθώς η συμμετοχή είναι εθελοντική. Αν το θεωρείς χρήσιμο, μπορείς να μας στείλεις ένα email με τα σχόλιά σου, και αν πρόκειται για σχετική παρατήρηση σχετικά με την έρευνα και την προσέγγιση των ερωτηθέντων, θα την στείλουμε στον πελάτη. Λάβε υπόψη ότι οποιαδήποτε έρευνα διακοπεί ή δεν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια πόντων, οι οποίοι δεν θα ενημερωθούν.

Τι συμβαίνει αν δεν απαντήσω σε όλες τις έρευνες που λαμβάνω;

Χαιρόμαστε πάντα όταν αποδέχεστε την πρόσκλησή μας να συμπληρώσεις έρευνες, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να ανταποκριθείς σε όλες τις προσκλήσεις που λαμβάνεις. Μπορείς να συμπληρώσεις τις έρευνες όταν έχεις χρόνο, η συμμετοχή είναι εθελοντική. Εσύ αποφασίζεις πότε και εάν επιθυμείς να απαντήσεις σε έρευνες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχεις κατά νου ότι μια μακρά περίοδος αδράνειας μπορεί να οδηγήσει σε κλείσιμο του λογαριασμού. Εάν δεν έχεις απαντήσει σε έρευνες που έλαβες μέσω email τους τελευταίους 6 μήνες, ο λογαριασμός σου ενδέχεται να κλείσει μέχρι να μπορέσεις να συνεχίσεις τη δραστηριότητά σου.