A BARÁT AJÁNLÁS-a kampány szabályzata

A BARÁT AJÁNLÁS-a kampány szabályzata

 1. Tétel. A kampány szervezője:

A kampány szervezője a S.C. Daedalus New Media Research SRL, melynek székhelye: Bukarest, Cal. Floreasca No. 169, 2. Ker., Románia. Egyedi költségvetési azonosító: 2560656. A kereskedelmi nyilvántartásban a J40/6306/27.05.2009 jelzés alatt szerepel. Bankszámlaszám: RO36INGB0000999902012334, ING Bank, Bucuresti, ROMANIA. A céget Laurentiu Serghie képviseli mint adminisztrátor. A kampány a lenti szabályzatnak megfelelően fog lezajlani, mely minden résztvevőre kötelező , aki nem tagja az Gold Club. A szervező fenntartja jogát, hogy módosítsa a jelenlegi szabályozást, de csakis a nyilvánosság előzetes tájékoztatását követően.

 

 1. Tétel.A kampány időtartama és hatóköre:

A kampány 05.04.2023 – 30.04.2023 között zajlik, kizárólag Magyarország területén.

 

 1. Tétel. A Részvétel feltételei:

A kampány témája: Hívj meg 10 barátot a Daedalus Online közösségbe!

A kampányban részt vehet minden olyan magyar állampolgárságú magánszemély, aki a promóció megkezdésekor betöltötte a 18 évet, Magyarországi lakhellyel rendelkezik, regisztrálva van a Daedalus Online panelben, aki nem tagja az Gold Club (nézze meg, hogyan válhat a GOLD Club tagjává)  és teljesíti az ezen szabályozás által előírt egyéb feltételeket. A promócióban nem vehetnek részt a Daedalus New Media Research alkalmazottai, valamint a kampányhoz közvetlenül kapcsolódó egyéb személyek.

 

 1. Tétel.A kampány lefolyása

A kampány témája: Hívj meg 10 barátot a Daedalus Online közösségbe!

A kampányban való részvételhez a felhasználóknak meg kell felelniük a következő feltételeknek:

 • A Daedalus Online közösség tagja kell legyen
 • Magyar állampolgárságú és Magyarországi lakhellyel kell rendelkezzen.
 • Betöltötte a 18 évet.
 • Az e-mailben kiküldött link segítségével legfennebb 10 barátot ajánl be a Daedalus Online közösséghez való csatlakozáshoz.

A szervező nem vállal felelősséget a mezők helytelen kitöltéséért a fiók létrehozásának űrlapján. A mezők helytelen kitöltése esetén lehetetlenné válhat az érvényesítési link elküldése a résztvevő e-mail címére vagy a telefonon történő kapcsolatfelvételre.

A résztvevőnek egyetlen fiókról van joga részt venni a kampányban. Ha a Szervező több fiókot azonosít ugyanazon résztvevőnél, fenntartja jogát arra, hogy mind a fiókokat, mind pedig a részvételt törölje.

A részvétel határideje: 30.04.2023.

 1. Tétel.A kampány díjazása és ennek kiosztása

A „Hívj meg 10 barátot a Daedalus Online közösségbe!” kampány díjazása a következőként működik:

 • 30 pont jár minden barát után, aki csatlakozik a Daedalus Online közösséghez és megerősíti fiókját.

Az ajánló személyek csak abban az esetben kapnak pontot, ha a beajánlott személy megerősíti felhasználóját.

A résztvevőnek kötelessége érvényes és valós e-mail címeket ajánlani. Ha a Szervező többszörös fiókot,- érvénytelen fiókot vagy spam doméniumot tartalmazó fiókot azonosít, fenntartja jogát, hogy mind a fiókokat, mind a jelen szabályt megsértő résztvevőt törölje. Ugyanakkor nem frissülnek a pontok azon személyek számláján, akik megszegik ezt a szabályt. Fontos, hogy az ajánlott e-mail címek még ne létezzenek az adatbázisunkban, mert ilyen esetben a pontokat nem lehet frissíteni, mivel azok duplikátumok. !Figyelem! – pontokat csak 10 barát után kap, akik betartják a szabályokat. Ha egy résztvevő több mint 10 barátot javasol, akkor a megengedett határértéket meghaladó pontok nem frissülnek (maximum 10 barát a megengedett határ.

 

 1. Tétel. A pontok frissítése (Díjazás) – IDŐSZAK

A kampányért járó pontokat 01.05.2023 – 05.05.2023 között frissítik.

 

 1. Tétel. Peres eljárások

A szervező és a kampány résztvevői közötti esetleges viták békés módon lesznek kezelve. Ha a vitákat nem lehetséges békés úton rendezni, az érintett felek a panaszukat benyújtják az illetékes román bíróságnak.

 

 1. Tétel. A kampány szabályzata

A kampány szabályzata minden résztvevő aki nem tagja az Gold Club számára ingyenesen elérhető a https://www.daedalusonline.eu/web/hu/ weboldalon.

 

 1. Tétel. Adózás

A szervező vállalja, hogy a kapcsolódó adóügyi rendelkezéseknek megfelelően befizeti a tagoknak a jelen kampányból származó bevételi adót. Bármilyen más adóügyi vagy egyéb ezzel kapcsolatos kötelezettség kizárólag a tagokat illeti.