Ügyrend – Gold Club

Az „ARANY Válaszadók Klubja” kampány szabályzata

Az „ARANY Válaszadók Klubja” kampány szabályzata

1. Tétel. A kampány szervezője:

A kampány szervezője a S.C. Daedalus New Media Research SRL, melynek székhelye: Bukarest, Cal. Floreasca No. 169, 1. Ker., Románia. Egyedi költségvetési azonosító: 2560656. A kereskedelmi nyilvántartásban a J40/6306/27.05.2009 jelzés alatt szerepel. Bankszámlaszám: RO36INGB0000999902012334, ING Bank, Bucuresti, ROMANIA, személyes adatokat kezelő vállalat – 12502 számmal. A céget Laurentiu Serghie képviseli mint adminisztrátor. A kampány a lenti szabályzatnak megfelelően fog lezajlani, mely minden résztvevőre kötelező. A szervező fenntartja jogát, hogy módosítsa a jelenlegi szabályozást, de csakis a nyilvánosság előzetes tájékoztatását követően.

2. Tétel. A kampány időtartama és helyszíne:

Az Arany Válaszadók klubjába való kvalifikáció a válaszadók 2022-ban végzett tevékenysége alapján történik és ennek kiváltságait a 2023-es év során élvezhetik. A kampány 2023 január 1 és 2023 december 31 között aktív.

3. Tétel. A Részvétel feltételei:

A kampányban részt vehet minden olyan magyar állampolgárságú magánszemély, aki a promóció megkezdésekor betöltötte a 18 évet, Magyarországi lakhellyel rendelkezik, regisztrálva van a Daedalus Online panelben és teljesíti az ezen szabályozás által előírt egyéb feltételeket. A promócióban nem vehetnek részt a Daedalus New Media Research alkalmazottai, valamint a kampányhoz közvetlenül kapcsolódó egyéb személyek.

4. Tétel. A kampány lefolyása

A játék témája: Tölts ki minél több kérdőívet és légy az ARANY Válaszadók klub tagja!

A kampányban való részvételhez a felhasználóknak meg kell felelniük a következő feltételeknek:

 1. A Daedalus Online Panelhoz csatlakozott 2012-2022 között;
 2. Magyar állampolgárságú és magyarországi lakhellyel rendelkezik;
 3. Betöltötte a 18 évet;
 4. A beérkezett kérdőívek legalább 50% -át megválaszolta és legalább 5 kérdőívet kitöltött az előző évben (2022).

!FIGYELEM! Ez a szabályzat nem csak a 2012-ben regisztrált és továbbra is aktív válaszadókra érvényes, hanem minden olyan válaszadóra, aki 2022 végéig regisztrált és megfelel a fent említett feltételeknek. Az egyik legfontosabb szabály (4) az, amelyik a válaszadók válaszadási arányára utal a 2022. január 1. és 2022. január 31. közötti időszakban.

A résztvevőnek egyetlen fiókból van joga részt venni a kampányban. Ha a Szervező több fiókot azonosít ugyanazon résztvevőnél, fenntartja a jogot, hogy mind a számláját, mind a részvételeit törölje.

Továbbá, minden olyan GOLD válaszadó, aki az évek során nem tartja meg a szabályoknak megfelelő válaszadási arányt, ki lesz véve ebből a klubból.

5. Tétel: Azok a díjak, amelyekből csak az ARANY válaszadók tagjai részesülnek:

 1. Minden pénzfelvételkor további 10% – os bónuszt kap az idén felvett pénz összege fölött;
 2. Automatikusan bekerül a félévenkénti, darabonként 5 grammos aranyrudacska sorsolásba;
 3. Több pontot kap barátai beajánlásával, amennyiben azok csatlakoznak a Daedalus Online közösséghez;
 4. Élvezheti az összes eddigi előnyt és továbbra is részt vehet a havi és éves díjak sorsolásán.

A díjak TISZTÁZÁSA:

 1. 10% bónusz: minden egyes alkalommal alkalmazandó, mikor a klub tagjai fizetési kérelmet nyújtanak be 2023. január 1. és 2023. december 31. között.
 2. A félévenkénti aranyrudacska sorsolás: két nyertes lesz kiválasztva sorsolással.
 3. A barátok ajánlásáért járó pontok: A pontok csak akkor aktualizálódnak, amikor aktív kampány folyik. A GOLD válaszadók 50 pontot kapnak minden olyan személy után, aki csatlakozik a Daedalus Online közösséghez (szemben a közösség többi részének 20 pontjával).

Az 1. és 2. nyeremények odaítéléséhez a válaszadóknak személyes adataikat kell megadniuk Daedalus Online fiókjukban, hogy a Szervező a megfelelő összegeket ki tudja küldeni/biztosítsa a termék futárszolgálat általi kiszállítását. A szükséges pénzügyi adatok: vezetéknév, keresztnév, teljes cím, teljes személyazonositó, telefon, adóazonositó , IBAN és bank.

 1. A 10%-os bónusz esetén a válaszadóknak a következő adatokat kell megadniuk: név, vezetéknév, cím, teljes személyazonositó, telefon, adóazonositó, IBAN és bank;
 2. Aranyrudak esetén a válaszadóknak a következő adatokat kell megadniuk: név, vezetéknév, cím, teljes személyazonositó, adóazonositó és telefonszám. A teljes címet és telefonszámot a futárcég a termék kiszállításához használja.

6. Tétel: Az aranyrudak nyerteseinek kijelölése

Két nyertes lesz kisorsolva különböző időpontokban.

A nyertesek sorsolással lesznek kiválasztva az alábbiak szerint:

 1. AZ ELSŐ NYERTES 2023. június 2-án lesz kisorsolva
 2. A MÁSODIK NYERTES 2023. december 5-án lesz kisorsolva

!FIGYELEM! Amennyiben az aranykereskedelemre szakosodott szállító már nem szállíthat aranyrudat, a Szervező köteles a győztest készpénzben kiegyenlíteni az aranyrúd árával. Ennek értéke hozzávetőlegesen 310 EUR!

 1. A szervező köteles e-mailben tájékoztatni a nyertest a sorsolás napján, a Daedalus Online közösségben történő regisztrációkor bejelentett e-mail címen.
 2. A szervező legfeljebb háromszor próbál meg e-mailben kapcsolatba lépni a nyertessel: 1 értesítés és 2 emlékeztető.
 3. Amennyiben a nyertes frissítette a telefonszámát a személyes fiókban, telefonon is kapcsolatba lépnek vele.
 4. Ha a nyertes az utolsó értesítéstől számított 10 naptári napon belül nem igényelte a nyereményt (nem válaszolt az e-mailre vagy a telefonra, elutasította a nyereményt, vagy nem tartotta be a jelen rendelet által előírt feltételeket és határidőket stb.), akkor érvénytelen nyertesnek számít, és elveszíti az elnyert nyereményhez való jogát. Ebben az esetben a Szervező ezen előírásoknak megfelelően újabb nyertest sorsol.

7. Tétel. Apple

Kifejezetten kijelentjük, hogy az Apple nem vesz részt ebben a versenyben, és nem szponzor.

8. Tétel. Peres eljárások

A szervező és a kampány résztvevői közötti esetleges viták békés módon lesznek kezelve. Ha a vitákat nem lehetséges békés úton rendezni, az érintett felek a panaszukat benyújtják az illetékes román bíróságnak.

9. Tétel. A kampány szabályzata

A kampány szabályzata minden résztvevő számára ingyenesen elérhető a hu.daedalusonline.eu weboldalon.

10. Tétel. Adózás

A szervező vállalja, hogy a kapcsolódó adóügyi rendelkezéseknek megfelelően befizeti a tagoknak a jelen kampányból származó bevételi adót. Bármilyen más adóügyi vagy egyéb ezzel kapcsolatos kötelezettség kizárólag a tagokat illeti.