Hogyan működik?

1
Fiók létrehozása

Csatlakozz a közösséghez itt. Ez minden, amit tenned kell. Néhány héten belül elkezdhetsz meghívókat kapni felmérésekre.

2
Kezdj el válaszolni az online közvélemény-kutatásokra.

Kérdőíveket töltesz majd ki, és minden kitöltött kérdőívért pontokat kapsz.

Akkor is kapsz (kisebb számú) pontot, ha ki akarod tölteni a felmérést, de nem felelsz meg, mert más típusú embereket keresünk.

3
Váltsd át a pontokat pénzzé

Ha összegyűjtöttél 1 000 pontot, akkor ezeket pénzre válthatod. A pénzt a bankszámládra utalják. A fizetési információkért kattints ide.

4
Csatlakozz a Gold Clubhoz és megjutalmazzuk hűséged

Ha az első naptári évben a meghívások legalább felére válaszolsz, a következő évben automatikusan a Gold Club tagja leszel, az ezzel járó összes előnnyel és kiváltsággal együtt. Ráadásul versenyekre és nyereményekre is benevezhetsz. Kattints ide.

Légy résen!

Még akkor is szerezhetsz pontokat, ha ajánlod valakinek, hogy csatlakozzon a közösséghez a barátajánló kampányok révén. Ezek a kampányok évente kétszer zajlanak. Ha az első naptári évben a meghívások legalább felére válaszolsz, a következő évben automatikusan a Gold Club tagja leszel, az ezzel járó összes előnnyel és kiváltsággal együtt.

Töltsd ki a profilodat

Minél többet tudunk rólad, annál gyakrabban kapsz meghívást a meghívók kitöltésére. Évente egyszer kérdőívvel próbálunk többet megtudni rólad. Töltsd ki ezeket, és megnő az esélyed arra, hogy részt vegyél a különböző felmérésekben.

Győződj meg róla, hogy az e-mailek nem kerülnek a spamek közé

Rendszeresen ellenőrizd a SPAM mappát is. Lehetséges, hogy a felmérési meghívólevelek is ebbe a mappába kerülnek, nem csak a fő postaládába. Ha valaha is ilyen helyzetbe kerülnél, javasoljuk, hogy a tőlünk érkező e-mailt helyezd át a fő mappába. A címünket elmentheted a névjegyzékébe, hogy ne maradj le a felmérésekben való részvétel lehetőségéről. Ha támogatásra van szükséged a címnek a címjegyzékbe való mentéséhez, írj nekünk egy e-mailt, hogy közösen megtaláljuk a legmegfelelőbb mentési módszert az általad használt domainhez.