Előnyök

A pontok, melyeket pénzre válthatsz

Minden egyes kitöltött kérdőívért a kitöltő személy a kérdőív hosszától és nehézségétől függően pontokat kap. Minden egyes felmérési meghívóban tájékoztatást talál a felmérés időtartamáról, a kitöltési határidőről, és ami a legfontosabb, a felmérés egészének vagy egy részének kitöltéséért járó pontok számáról.

A kérdőív hosszaA kitöltött kérdőív pontszámaiPontok pénzre való átváltása
Akár 3 percig30 pont0,30 euró
3-5 perc40 pont0,40 euró
6-10 perc50 pont0,50 euró
11-15 perc75 pont0,75 euró
16-20 perc100 pont1 euró
21-30 perc125 pont1,25 euró
Több mint 30 perc 150 pont1,50 euró

Ha a válaszadó legalább 1000 pontot (10 euró) gyűjt, akkor azt pénzre válthatja. 100 pont egy eurónak felel meg.

Ha meghívást kaptál a felmérésben való részvételre, és ha részben kitöltötted a felmérést, és egy olyan üzenetet kapsz, mint például „A profil nem megfelelő”, a jutalom 20 pont. Például: egy több mint 50 000 lakosú városból, 35-45 év közötti válaszadókat keresnek, hogy megtudják, mit gondolnak egy FORD autó jellemzőiről. Meghívást kapsz a felmérésre, ha több mint 50 000 lakosú városból származol és ebbe a korosztályba tartozol, de ha nem FORD-ot, hanem más típusú autót vezetnél, akkor nem felelsz meg a profilnak, mert csak olyan válaszadóktól várnak visszajelzést, akik FORD-ot vezetnek és részletesen ismerik ennek a jellemzőit. Ebben az esetben 20 pontot kapsz a kvalifikációs kérdések kitöltésére fordított időért. Ez csak egy példa arra, hogy miért kaphatsz ugyan felméréseket, de nem biztos, hogy teljes mértékben jogosult leszel a kitöltésükre.

A felmérés hossza előzetes teszteléssel kerül kiszámításra, majd az összes kérdőív kitöltéséhez szükséges átlagos időhöz viszonyítják.

A rendszer a felmérésben részt vevő minden egyes személy esetében automatikusan frissíti a pontok számát az adott felmérés befejezését követő legfeljebb 5 munkanapon belül.

A Daedalus New Media Research fenntartja a jogot, hogy a piaci igényeknek megfelelően bármikor megváltoztassa a pontrendszert. Az információkat a weboldalon tesszük közzé.

Versenyek és díjak

Tudd meg, milyen nyereményeket nyerhetsz, ha a Daedalus Online közösség tagja vagy tagjává válsz.

HAVI TOMBOLA:

Azok a válaszadók, akik már regisztráltak a Daedalus Online közösségben, és havi felméréseket töltenek ki, itt vehetnek részt. Ha már regisztráltál, és kitöltöd a havi felméréseket, akkor esélyed van megnyerni az öt havi nyeremény egyikét, amelyek értéke egyenként 30 EURÓ. Minél több felmérést töltesz ki, annál nagyobb az esélyed a nyerésre.

AZ ÁLTALAD VÁLASZTOTT DÍJ MAXIMÁLIS ÉRTÉKE 500 EURÓ:

A Daedalus Online közösségben regisztrált új emberek itt vehetnek részt. Ha a szabályokban meghatározott határidőn belül regisztrálsz, akkor esélyed van megnyerni egy maximum 500 EURÓ értékű nyereményt, amelyből választhatsz: vagy elektromos roller; vagy TV; vagy smartwatch; vagy házimozi rendszer; vagy Telefon; vagy Tablet; vagy Laptop.

1834

A felmérések kitöltése során végzett kemény és felelősségteljes munkádat olyan kiváltságokkal szeretnénk jutalmazni, amelyeket csak a kiválasztott közösség tagjai kapnak meg:

  1. Minden alkalommal, amikor pénzt veszel fel, 10%-kal több bónuszt kapsz, mint az idén felvett összeg;
  2. Automatikusan jogosult leszel a kétévente megrendezésre kerülő aranyrúd tombolára;
  3. Több pontot kapsz, ha barátaidat ajánlod a Daedalus Online közösségbe;
  4. Érdekes projekteket kapsz, amelyek nagy felelősséget és figyelmet igényelnek, de több ponttal jutalmaznak;
  5. Az elsők között döntheted el, hogy egy hirdetés jó-e vagy sem, hogy egy új terméket érdemes-e forgalmazni vagy sem stb.;
  6.  Végül, de nem utolsósorban, élvezheted a fentebb leírt előnyöket, és továbbra is részt vehetsz a havi és éves nyereményjátékokban.

A klub általános szerződési feltételei ide kattintva tekinthetők meg.