Fă-ți Vocea Auzită!

Este în puterea ta să schimbi lucrurile din jurul tău. Acum poți să spui ce crezi căci vei fi ascultat(ă). Pe bune! Noi te ajutăm să-ți exprimi părerea, astfel încât aceasta să ajungă la cei care sunt cu adevărat interesați de opinia ta.

Dacă îți place să influențezi lucrurile din jurul tău, ești în locul potrivit!

Stai în primul rând

Ești printre primii din țară care văd o reclamă, care încearcă un nou produs sau care pot influența cum să arate un ambalaj. Poți vedea cum opinia ta aduce modificări în toate aspectele pe care le-ai evaluat.

Ești cu un pas în viitor, iar viitorul e definit de tine!

Îți plac surprizele?
Și nouă!

Bănuim că îți place să fii surprins(ă) în mod plăcut. Ei bine, nouă ne place să facem surprize plăcute. Poți câștiga la tombola unul din numeroasele premii lunare sau premiul mare anual. Ai oportunitatea să faci parte din Clubul Gold și să câștigi un lingou de aur. Poți intra în proiecte speciale care sunt foarte bine plătite.

Până la urmă, surprizele plăcute ne fac viața mai interesantă, nu-i așa?

Aduci valoare, deci vei fi răsplătit(ă)

Îți spunem cinstit de la început: nu te vei îmbogăți răspunzând la chestionare. Dar poți câștiga un mic venit făcând în același timp ceea ce îți place și ceea ce e bine pentru cei din jurul tău. Vei completa chestionare când și unde dorești, atunci când ai disponibilitate pentru așa ceva. În felul acesta timpul tău e un timp bine utilizat.

În plus, cu extra venitul obținut îți poți satisface micile plăceri ale vieții. Pentru că meriți!