Beneficii

Punctele pe care le
transformi în bani

Pentru fiecare sondaj completat, persoana care completează va primi un număr de puncte, în funcție de lungimea și dificultatea acestuia. În fiecare invitație la sondaj vei găsi informațiile legate de durata sondajului, data limită de completare și mai ales, numărul de puncte pe care îl vei primi pentru completarea întreagă sau parțială a acestuia.

Lungime chestionarNr. puncte chestionar completatConversie puncte în bani
Până la 3 minute30 puncte0,30 euro
3-5 minute40 puncte0,40 euro
6-10 minute50 puncte0,50 euro
11-15 minute75 puncte0,75 euro
16-20 minute100 puncte1 euro
21-30 minute125 puncte1,25 euro
Peste 30 minute150 puncte1,50 euro

În momentul în care un respondent acumulează minim 1000 de puncte (10 euro), acesta poate să le transforme în bani. 100 de puncte sunt echivalentul unui euro.

În cazul în care ați primit invitație de participare la sondaj, iar în urma completării parțiale a acestuia ați primit mesaj de tipul „Profil necorespunzător”, recompensa este de 20 puncte. Să exemplificăm: se caută respondenți dintr-un oraș de peste 50.000 de locuitori, cu vârsta cuprinsă între 35-45 ani pentru a afla părerea lor despre caracteristicile autoturismului FORD. Tu vei primi invitație la sondaj dacă ești dintr-un oraș de peste 50.000 locuitori și te încadrezi în acel interval de vârstă, însă dacă nu ești conducător de FORD, ci de un alt tip de autoturism, nu corespunzi profilului deoarece se dorește feedback doar de la respondenții care conduc FORD și cunosc în detaliu caracteristicile acestuia. În această situație vei primi 20 de puncte pentru timpul petrecut în completarea întrebărilor de calificare. Acesta este doar un exemplu pentru a înțelege de ce primești sondaje, dar e posibil să nu te califici pentru completarea lor în totalitate.

Lungimea chestionarului se calculează prin pre-testare și reprezintă durata medie de completare a mai multor chestionare.

Pentru fiecare persoană în parte care a participat la un studiu, sistemul va actualiza numărul de puncte automat în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la terminarea acelui sondaj.

Daedalus New Media Research își rezervă dreptul de a modifica în orice moment sistemul de puncte, în funcție de cerințele de pe piață. Informațiile se vor afișa pe site.

Concursuri și premii

Află premiile pe care le poți obține fiind sau devenind membru în comunitatea Daedalus Online. 

TOMBOLA LUNARĂ:

Aici pot participa respondenții care sunt deja înscriși în comunitatea Daedalus Online și completează lunar sondaje. Dacă ești deja înscris și completezi sondaje lunar, ai șansa să câștigi unul din cele cinci premii lunare în valoare de 100 lei fiecare. Cu cât completezi mai multe sondaje, cu atât șansele de a câștiga vor crește.

PREMIU LA ALEGERE – VALOARE MAXIMĂ 2500 LEI:

Aici pot participa persoanele noi înscrise în comunitatea Daedalus Online. Dacă te înscrii în perioada prevăzută în regulament, ai șansa să câștigi un premiu în valoare de maximum 2500 LEI de unde poți alege: trotinetă electrică; sau TV; sau smartwatch; sau sistem HomeCinema; sau telefon; sau tabletă; sau laptop; sau școală de șoferi.

Clubul Gold

Dacă pe parcursul unui an ai completat minimum jumătate din invitațiile pe care le-ai primit, anul următor te califici în clubul Gold.

 

Vrem să recompensăm strădania și responsabilitatea cu care completezi chestionarele prin oferirea unor privilegii pe care doar cei din această comunitate selectă le vor primi:

  1. La fiecare retragere a banilor vei primi un bonus de 10% în plus peste valoarea banilor retrași în acest an;
  2. Te califici automat la o tombola bianuală cu lingouri de aur;
  3. Vei primi mai multe puncte pentru recomandarea unor prieteni care să facă parte din comunitatea Daedalus Online;
  4. Vei primi proiecte interesante în care e nevoie de multă responsabilitate și atenție, dar care sunt recompensate cu mai multe puncte;
  5. Vei fi printre primii care vor decide dacă o reclamă este bună sau nu, dacă un nou produs merită sau nu să apară pe piață, etc;
  6. Nu în ultimul rând, te vei bucura de toate beneficiile anterioare și vei participa în continuare la tragerile la sorți pentru premii lunare și anuale.

Poți da click aici pentru a vedea termenii și condițiile clubului.