Cum funcționează?

1
Creezi un cont

Te înscrii în panel aici. E tot ce trebuie să faci. În câteva săptămâni vei începe să primești invitații la sondaje de opinie.

2
Începi să răspunzi la Sondaje Online

Completezi chestionare și primești puncte pentru fiecare chestionar completat.

Primești (un număr mai mic de) puncte chiar dacă vrei să completezi chestionarul, dar nu te califici pentru că noi căutăm alt tip de persoană

3
Transformă punctele în bani

Când ai strâns 1000 de puncte le poți transforma în bani. Banii se transferă în contul tău bancar. Pentru a vedea informațiile legate de plată click aici.

4
Înscriere în ClubulGold pentru fidelitate

Dacă răspunzi la cel puțin jumătate din invitații în primul an calendaristic, vei face automat parte din Clubul Gold în anul următor, cu toate beneficiile și privilegiile aferente. În plus poți intra în concursuri și premii. Click aici.

Fii pe fază!

Poți câștiga puncte chiar și atunci când recomanzi pe cineva să se înscrie în comunitate, în cadrul campaniilor de recomandare a prietenilor. Aceste campanii se desfășoară de două ori pe an. Dacă răspunzi la cel puțin jumătate din invitații în primul an calendaristic, vei face automat parte din Clubul Gold în anul următor, cu toate beneficiile și privilegiile aferente.

Completează-ți profilul.

Cu cât știm mai mult despre tine, cu atât vei fi mai des invitat să completezi invitații. O dată pe an avem un chestionar în care încercăm să aflăm mai multe despre tine. Completează-l și vor crește șansele tale de a participa la diverse sondaje.

Asigură-te că email-urile
nu intră în spam

Verifică-ți periodic și folder-ul de SPAM. Există posibilitatea ca scrisorile de invitație la sondaje să ajungă și în acest folder, nu doar în cel principal, inbox. Dacă te regăsești vreodată în această situație, îți recomandăm să muți email-ul de la noi în folder-ul tău principal. Poți salva adresa noastră în agenda ta de contacte pentru a te asigura că nu vei pierde oportunitatea de a participa la sondaje. Dacă ai nevoie de suport pentru salvarea adresei în agendă, te rugăm să ne trimiți e-mail pentru a găsi împreună cea mai potrivită metodă de salvare pentru domeniul pe care îl folosești.