Reguli de funcționare

Intrarea în panel

Toate persoanele sunt libere să intre în comunitatea Daedalus Online. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a refuza intrarea în panel a anumitor persoane, fară a da o explicație la acest lucru.

Daedalus Online realizează sondaje în domenii precum: pre-testare de reclame TV, lansări de noi produse, măsurarea satisfacției clienților etc. Fiecare studiu este adaptat locuitorilor anumitor teritorii. Pentru calitatea datelor ne rezervăm dreptul de a refuza intrarea în panel a persoanelor care locuiesc în altă țară. În cazul în care se constată că o persoană locuiește în altă țară decât cea declarată la înregistrare, Daedalus New Media Research își rezervă dreptul să inactiveze contul acelei persoane.

În niciun caz, o persoană care lucrează la Daedalus New Media Research nu poate intra în acestă comunitate.

Înregistrarea și informațiile personale

Deoarece Daedalus New Media Research trebuie să livreze clienților săi analize statistice, avem nevoie de anumite informații personale de la tine, dar și de informații confidențiale, ca de exemplu venitul. Furnizarea acestor informații este o condiție de a intra în panel.

Daedalus New Media Research nu culege date de la persoane cu vârsta sub 14 ani, fară acceptul parinților sau reprezentantului legal.

Dacă ești părinte sau ocrotitor legal care a descoperit faptul că minorul sau copilul sub vârstă de 16 ani a transmis datele sale cu caracter personal fără permisiunea sau consimțământul tău, vom șterge aceste date la cererea ta. Pentru a solicita ștergerea datelor minorului în cauză, te rugăm să transmiți un e-mail la adresa survey_ro@daedalusonline.eu cu  Numele de Utilizator și/sau adresa de e-mail pe care a prevăzut-o minorul. 

Ieșirea din panel

Persoanele care sunt membri în comunitatea Daedalus Online pot să-și manifeste dorința în orice moment de a ieși din acest panel. La scurt timp după acest lucru, informațiile despre acea persoană sunt șterse din baza de date, iar persoana respectivă nu va mai fi contactată.

Dacă o persoană nu a răspuns la niciun sondaj pe o perioadă de 6 luni, acea persoană va fi declarată inactivă. Daedalus New Media Research își rezervă dreptul de a șterge toți membrii inactivi.

Pentru a garanta calitatea analizelor statistice livrate Daedalus New Media Research își rezervă dreptul de a inactiva paneliștii care au completat chestionarele mult mai repede decât durata medie calculată de sistem fără a-i avertiza în prealabil.

Pentru a garanta calitatea analizelor statistice livrate de Daedalus New Media Research clienților, noi schimbăm regulat membrii comunitații. Daedalus New Media Research are dreptul de a șterge un panelist din baza de date, fără a-l avertiza în prealabil și fără a justifica decizia.

Cum funcționează comunitatea?

Toți membrii comunității Daedalus Online și-au dat acceptul de a primi invitații pe email și de a răspunde la sondaje. Participarea la sondaje nu este o obligație. Chestionarele se pot completa o singură dată.

Este interzisă deținerea a două sau mai multe conturi de către aceeași persoană. Daedalus New Media Research își rezervă dreptul de a inactiva conturile persoanelor care încalcă această regulă.

Întrebările despre sondaje se pot trimite la: survey_ro@daedalusonline.eu.

Daedalus New Media Reseach a luat măsuri pentru securizarea datelor. Cu toate acestea, dacă un virus va apărea în email-ul trimis către respondenți, Daedalus New Media Research nu poate fi responsabilă în niciun fel de consecințele acestor probleme, iar respondenții nu pot în niciun fel să ceară despăgubiri materiale sau de orice altă natură.

Daedalus New Media Research nu poate garanta un număr minim sau maxim de invitații care se vor trimite fiecărui rspondent de-a lungul unui an de zile.

Când un număr suficient de respondenți, din punct de vedere statistic, au răspuns la sondaj, Daedalus New Media Research sau clientul are dreptul în orice moment să închidă proiectul și să refuze orice răspuns la sondaj.

Înregistrarea răspunsurilor la sondaj

În afară de datele personale ale respondenților, Daedalus New Media Research stochează și alte informații sau răspunsuri la sondaje. Aceste informații se pot referi la coordonatele private, opiniile politice etc.

Persoanele înscrise în comunitatea Daedalus Online sunt de acord ca Daedalus New Media Research să stocheze toate aceste informații pentru a le utiliza în viitor în sens statistic.

Orice persoană are dreptul să ceară companiei Daedalus New Media Research informații privind datele stocate despre el/ea. De asemenea, poată să ceară corectarea acestor date.

Transferarea datelor unei terțe părți

Daedalus New Media Research nu oferă niciun fel de date personale către terțe firme. Informația completată în chestionare poate fi transmisă către terțe firme pentru prelucrare statistică, dar fără a exista nicio posibilitate de identificare a persoanei care a răspuns. În acest caz, acea firmă nu va avea acces la numele persoanelor, adresa, sau alte informații private. 

Condiții de participare

Daedalus New Media Research își rezervă dreptul să modifice oricând regulile de funcționare a panelului. Toți membrii vor fi înștiințați de aceste lucruri.

Conversie și acordare puncte

În momentul în care un respondent acumulează minim 1000 de puncte, acesta poate să le transforme în bani. 100 de puncte sunt echivalentul unui euro. Plata se va face în moneda națională, la cursul oficial de schimb valutar din ziua plății.

Daedalus New Media Research își rezervă dreptul de a nu acorda punctele unei persoane sau de a le retrage, dacă se dovedește că persoană respectivă a dat răspunsuri false la sondaj, a răspuns în locul altei persoane sau nu a respectat regulile de participare.

Acest site folosește cookies și fingerprinting digital. Prin acceptul tău de a intra în comunitatea Daedalus Online îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor și a fingerprinting-ului digital.

Confidențialitate

Informațiile colectate din sondaje sunt confidențiale. Scopul sondajelor online este de a aduna informații statistice despre grupuri și nu despre individ. Informațiile colectate la nivel de individ nu vor fi făcute public în niciun fel. Daedalus New Media Research poate ocazional să furnizeze informațiile colectate către o altă firmă, dar care tratează informațiile tot în mod statistic și se supune la aceleași reguli de confidențialitate.

Participare voluntară

Participarea la studii este voluntară. Statutul de membru în comunitatea Daedalus Online se bazează pe acordul tău direct. Ești liber ca în orice moment să te retragi, să soliciți ștergerea informațiilor total sau parțial.

Devenind membru în comunitatea Daedalus Online, accepți să primești invitații pe email pentru a participa la sondajele noastre.

De ce îți cerem informațiile personale?

Pentru a deveni membru în comunitatea noastră, ți se cere să completezi un mic sondaj. Prin acesta noi colectăm informațiile personale împreună cu alte informații relevante pentru sondajele ulterioare. Îți cerem adresa de email pentru a îți trimite invitații de participare la sondaje. Informațiile pe care ți le cerem, precum nume, adresă, sex, data nașterii ne ajută să alegem sondajele la care să fii invitat/ă.

Am fost informat că am dreptul să mă opun prelucrării datelor personale care mă privesc și să solicit ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, mă pot adresa cu o cerere online la adresa de email survey_ro@daedalusonline.eu cu textul REFUZ PRELUCRARE DATE. De asemenea, îmi este recunoscut dreptul de a mă adresa justiției.

Retragerea din comunitate

Dacă dorești să te retragi din comunitatea Daedalus Online, poți trimite un email la: survey_ro@daedalusonline.eu cu subiectul “DEZABONARE”.

Te rugăm să aștepți 5 zile lucrătoare pentru ca informațiile tale să fie șterse complet din baza noastră de date.

Securitatea datelor

Daedalus New Media Research a luat toate măsurile ca informațiile furnizate de membrii săi să fie păstrate pe un server sigur. Datele sunt stocate pe un server parolat. Doar persoanele autorizate au acces la aceste informații. Accesul la aceste informații este limitat doar la câțiva angajați ai companiei Daedalus New Media Research.

Mențiuni legale

Este posibil să trebuiască să prezentăm informații personale atunci când legea o impune.

Participarea la studii a copiilor

Daedalus New Media Research nu culege date de la persoane cu vârstă sub 14 ani, fără acceptul părinților sau reprezentantului legal.

Dacă ești părinte sau ocrotitor legal care a descoperit faptul că minorul sau copilul sub vârstă de 14 ani a transmis datele sale cu caracter personal fără permisiunea sau consimțământul tău, vom șterge aceste date la cererea ta. Pentru a solicita ștergerea datelor minorului în cauză, te rugăm să transmiți un e-mail la adresa survey_ro@daedalusonline.eu cu Numele de Utilizator și/sau adresa de e-mail pe care a prevăzut-o minorul.

Copyright

Acest site este proprietatea Daedalus New Media Research.

Toate studiile la care participați sunt proprietatea Daedalus New Media Research sau a clienților săi, persoane fizice sau juridice.

Este valabil pentru toate textele, imaginile, graficele, filmele, etc. Trasformarea, duplicarea, traducerea, salvarea sau publicarea materialelor din site sau din sondajele online este interzisă prin legea dreptului de autor. Încălcarea acestei legei se pedepsește conform legilor în vigoare ale statului român.

Sistemul de monitorizare a calității completării datelor

Inconsistența răspunsurilor/completarea foarte rapidă a chestionarelor poate afecta calitatea datelor colectate și poate influența în mod negativ deciziile luate pe baza acestor rezultate.

Pentru a menține integritatea procesului și a asigura calitatea datelor, am implementat un sistem de monitorizare a calității completării datelor. În cazul în care identificăm în mod repetat completări mult prea rapide sau răspunsuri inconsistente, respondenții vor primi din ce în ce mai puține chestionare în viitor.

Recomandăm citirea întrebării în întregime și completarea cu atenție al fiecărui răspuns pentru întrebările din cadrul chestionarului, căci fiecare răspuns contează!