Frappe Digital

Cât de repede e REPEDE când vrei să faci o cercetare de piață? Două săptămâni? O săptămână? Trei zile?

Ce zici de o singură zi?

Ai citit bine – o zi. Și nu, nu e o figură de stil. Alege mărimea și structura eșantionului, pune întrebările care te interesează, lansează proiectul până în ora 12:00 ziua și a doua zi ai datele prelucrate în format tabelar.

Totul la un preț cumsecade – semnificativ mai mic decât prețurile cu care ești obișnuit. Și in plus, perfect transparent. Obții un preț estimat în mai puțin de 1 minut și vezi cum evoluează prețul pe măsură ce adaugi întrebările.

Nu ne deranjează dacă vrei eșantioane mari sau mici. Nici nu ne supăram dacă ai doar o întrebare sau multe întrebări!

Aaaaa, și să nu uit. Dacă chiar e grabă mare, poți descărca analiza pe date parțiale, la doar câteva ore de la lansarea studiului. Tare, nu?

Acum, poate te gândești că e ceva putred în Danemarca, că nu se poate face o cercetare de piață atât de repede, fără să tăiem pe la colțuri. Poți sta liniștit(ă). Folosim panelul Daedalus Online care are peste 100,000 de membri în Romania. E panelul care furnizează culegerea datelor online pentru cea mai mare parte a firmelor de cercetare de piață din România. Vrei să vezi și tu cum funcționeaza? Intră aici pentru a obține username și parolă.

E timpul să fii agil. E timpul pentru Frappe Digital!

Ne poți contacta la adresa de email: quotations@frappedigital.com

Puteți accesa site-ul Frappe Digital aici.