ПОЛЗИ

Точките които
превръщаш в пари

За всяка попълнена анкета лицето, което я попълни, ще получи определен брой точки, в зависимост от нейната дължина и трудност. Във всяка покана за анкетата ще намериш информация за продължителността на анкетата, срока за попълване и най-вече за броя точки, които ще получиш за пълното или частично попълване.

Дължина на въпросникаБрой точки на попълнения въпросникПреобразуване на точки в пари
До 3 минути30 точки0,30 евро
3-5 минути40 точки0,40 евро
6-10 минути50 точки0,50 евро
11-15 минути75 точки0,70 евро
16-20 минути100 точки1 евро
21-30 минути125 точки1,25 евро
След 30 минути150 точки1,50 евро

Когато респондентът натрупа поне 1000 точки (10 евро), той може да ги превърне в пари. 100 точки се равняват на едно евро.

Ако получиш покана за участие в анкетата и след частичното ѝ попълване получиш съобщение „Неподходящ профил“, наградата е 20 точки. Да вземем следния пример: търсим респонденти от град с над 50 000 жители, на възраст 35-45 години, за да разберем тяхното мнение за характеристиките на автомобила FORD.

Ще получиш покана за гласуване, ако си от град с над 50 000 жители и си в тази възрастова група, но ако не си шофьор на FORD, а на друг тип автомобил, не отговаряш на профила, защото се иска обратна връзка само от респондентите, които карат FORD и познават характеристиките му в детайли. В тази ситуация ще получиш 20 точки за времето, прекарано в попълване на квалификационните въпроси.

Това е само пример, с който да разбереш защо може да получаваш анкети, но може да не отговаряш на условията да ги попълниш.

Дължината на въпросника се изчислява чрез предварително тестване и представлява средната продължителност на попълването на няколко въпросника.

За всяко лице, участвало в проучване, системата автоматично ще актуализира броя на точките в рамките на максимум 5 работни дни след попълването на това проучване.
Daedalus New Media Research си запазва правото да променя точковата система по всяко време, в зависимост от изискванията на пазара. Информацията ще бъде показана на сайта.

Конкурси и награди

Виж наградите, които можеш да получиш, когато си или станеш член на общността „Daedalus Online“.

ТОМБОЛА НА ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ

В нея могат да участват респондентите, които се присъединят към общността „Daedalus Online“ по време на кампанията и попълнят анкети. Ако се регистрирате, имате шанса да спечелите една от четирите награди на стойност 100 евро (1 награда от 100 евро на всеки 3 месеца).

1031