Pogodnosti

Bodovi koje
pretvoriš u novce

Za svaku ispunjenu anketu, osoba koja ispunjava dobiva broj bodova, s obzirom na njezinu dužinu i teškoću. U svakoj pozivnici za anketu naći ćeš informacije o trajanju iste, o zadnjem roku za ispunjavanje, te o broju bodova koje ćeš dobiti za potpuno ili djelomično ispunjavanje ankete.

Dužina anketeBroj bodova za ispunjenu anketuPretvaranje bodova u novac
Do 3 minute30 bodova0,30 eura
3-5 minuta40 bodova0,40 eura
6-10 minuta50 bodova0,50 eura
11-15 minuta75 bodova0,75 eura
16-20 minuta100 bodova1 eura
21-30 minuta125 bodova1,25 eura
Više od 30 minuta150 bodova1,50 eura

U trenutku kad ispitanik skuplja najmanje 1000 bodova (10 eura), on ih može pretvoriti u novac. 100 bodova je ekvivalentan jedan euro.

U slučaju da ste dobili pozivnicu za sudjelovanje u anketi, a nakon djelomičnog ispunjavanja iste dobili ste poruku tipa „neodgovarajući profil“, nagrada je 20 bodova. Naprimjer: traže se odgovaratelji u gradu s više od 50.000 stanovnika, u dobi između 35 i 45 godina, kako bi se saznalo njihovo mišljenje o karakteristikama automobila FORD. Ti ćeš dobiti pozivnicu za anketu ako si iz grada s više od 50.000 stanovnika i ako spadaš u ovaj dobni raspon, ali ako ne voziš FORD, nego drugi tip automobila, ne odgovaraš profilu jer se traži feedback isključivo od odgovaratelja koji voze FORD i koji detaljno znaju karakteristike istog. U ovom slučaju dobit ćeš 20 bodova za vrijeme provedeno za ispunjavanje kvalifikacijskih pitanja. Ovo je samo primjer kako bi razumio zbog čega dobivaš ankete, ali moguće je da se ne kvalificiraš za njihovo potpuno ispunjavanje.

Dužina ankete računa se prethodnim testiranjem te predstavlja prosječno trajanje ispunjavanja više istih.

Za svaku osobu koja je sudjelovala u istraživanju, sustav će automatski ažurirati broj bodova u roku od najviše 5 radnih dana od završetka ankete.

Daedalus New Media Research zadržava pravo u svakom trenutku promijeniti sustav bodova, s obzirom na zahtjeve tržišta. Informacije će biti dostupne na web stranici.

Natječaji i nagrade

Saznaj koje su nagrade koje možeš usvojiti ako već jesi ili ako postaneš član Daedalus Online zajednice.

Mjesečna tombola:

Ovdje mogu sudjelovati ispitanici koji su već upisani u Daedalus Online zajednicu i koji mjesečno ispunjavaju ankete. Ako si već upisan i mjesečno ispunjavaš ankete, imaš priliku usvojiti jednu od pet mjesečnih nagrada u vrijednosti od 30 eura svake. Što više anketa ispuniš, veće su ti šanse za pobjedu.

NAGRADA PO ZBORU – MAKSIMALNA VRIJEDNOST 500 eura:

Ovdje mogu sudjelovati osobe koje su se novo upisale u Daedalus Online zajednicu. Ako se upišeš u razdoblu predviđenom u pravilniku, imaš priliku usvojiti nagradu u vrijednosti od najviše 500 eura koju možeš odabrati: električni skuter; ili TV; ili smartwatch; ili HomeCinema sustav; ili Telefon; ili Tableta; ili Laptop.

1192

Želimo nagraditi trud i odgovornost s kojima ispuniš ankete nudeći privilegije koje će primiti samo oni u ovoj odabranoj zajednici:

  1. Pri svakom povlačenju novaca dobit ćeš bonus od 10% više od vrijednosti novaca koje si povlačio u istoj godini;
  2. Automatski si kvalificiran za godišnju tombolu sa zlatnim ingotima;
  3. Dobit ćeš više bodova ako preporučiš prijatelje koji će biti dio Daedalus Online zajednice;
  4. Dobit ćeš zanimljive projekte za koje treba puno odgovornosti i pažnje, ali koji su nagrađeni s više bodova;
  5. Bit ćeš među prvima koji odlučuje ako je jedna reklama dobra ili nije, ako novi proizvod zaslužuje ili ne biti promoviran na tržištu, itd…
  6. Ne u zadnjem redu, i dalje ćeš uživati u svim dosadašnjim privilegijama i sudjelovat ćeš i dalje u izvlačenju mjesečnih i godišnjih nagrada.

Možeš stisnuti ovdje kako bi vidio uvjete i odredbe kluba.