A 2021 –es “ADATFRISSÍTÉS” KAMPÁNY

A 2021 – es “ADATFRISSÍTÉS” KAMPÁNY.

1. Tétel. A kampány szervezője:

A promóció szervezője az S.C. Daedalus New Media Research SRL Székhelye: Bukarest, Cal. Floreasca No. 169, 2. Ker. Románia. Egyedi költségvetési azonosító: 2560656, Kereskedelmi nyilvántartásban szerepel a J40/6306/27.05.2009 jelzés alatt, BRD Decebal alegységi bankszámla: RO66BRDE441SV63303434410. A céget Laurentiu Serghie képviseli mint adminisztrátor. A promóció jelen rendelet szabályzatainak megfelelően folyamlik, melyek minden résztvevőre kötelezőek.A promóció a jelen rendelet szabályzatainak megfelelően zajlik, melyek minden résztvevőre kötelezőek. A szervező fenntartja jogát, hogy módosítsa a jelenlegi szabályozást, de csakis a nyilvánosság előzetes tájékoztatása után.

2. Tétel. A promóció időtartama és hatóköre:

A kampány 2021. Szeptember 07. és 2021. Október 31 között zajlik, kizárólag Magyarország területén.

3. Tétel. A Részvétel feltételei:

A sorsoláson megnyerhető a 10 darab 100 EUR értékű nyeremény egyike, ha az adatfrissítési kérdőívet a meghívó e-mailtől számitva 7 napon belül a résztvevő kitölti és beküldi. Hogy részt vehessen a sorsoláson, a felhasználó a következő lépéseket kell, hogy tegye:

A személyes adatok frissítésére vonatkozó kérdőív kitöltése és beküldése, amellyel beiratkozott a Deadalus Online közösségbe. Az űrlap néhány kötelező mezőt tartalmaz, többek között: e-mail cím, telefonszám, város. A résztvevő egyetlen felhasználói profillal jogosult részt venni a kampány során. Ha a szervező egy résztvevőnél több felhasználói profilt (fiókot) azonosít, akkor fenntartja jogát hogy törölje mindkét fiókját és a részesedését.

A részvétel határideje 2021. Október 31.

A nyerteseket e-mailben értesítjük a sorsolás napján, valamint a nevük megjelenik a honlapunkon, ugyanúgy a Facebook-on, miután az összes nyertes adatait központosítottuk.

4. Tétel. A nyeremények:

Az „ADATFRISSITÉS” KAMPÁNY keretén belül 10 darab 100 EUR nyereményt sorsolunk ki. A nyeremény nem ruházható át.

5. Tétel. A győztesek kijelölése és értesitése

  1. A győzteseket 2021. november 01 – 2021. november 05 közötti sorsolás révén jelölik ki.
  2.  A szervező köteles a győzteseket a sorsolás napján a feliratkozási e-mail címen értesíteni.
  3. A szervező a győzteseket legfeljebb 2 alkalommal értesiti e-mail – en keresztül.
  4.  Ha a győztes nem igényelte a díjat (nem válaszol az e-mailre), elutasítja a díjat, vagy határidőn túl reagál, nem felel meg a szabályzat által előírt feltételeknek, stb., a legutolsó értesítéstől számított 6 napon belül érvényét veszti a jelentkezése, és elveszíti a nyereményre való jogosultságát.

6. Tétel. Jogvita eljárás

A szervező és a kampány résztvevői között felmerült esetleges jogviták lehetőleg békés módon oldódnak meg. Ha mégis a viták nem rendezhetőek békés úton, az érintett felek az illetékes román bíróságoknak nyújtják be a vitákat.

7. Tétel. Kampányszabályzat

A kampányszabályzat bármely résztvevőjének költségmentesen elérhető a hu.daedalusonline.eu weboldalon

8. Tétel. Adó és adózás:

A szervező vállalja, hogy a sorsolás eredményeképpen nyert díjakat érintő adókat valamint akármilyen más pénzügyi kötelezettséget kizárólag egymaga viselje.