„GOLD Klub ispitanika“ Uslovi i odredbe

Čl. 1. Organizator takmičenja:

Organizator kampanje je kompanija S.C. Daedalus New Media Research SRL sa sedištem u Bukureštu, 169 Calea Floreasca, sektor 1, CUI: 2560656, registrovana u Trgovačkom registru pod brojem J40/6306/27.05.2009, račun RO54INGB0000999902012301, otvoren u ing Banci, Bukurešt, RUMUNIJA, broj operatera ličnih podataka 12502, predstavljena od strane Laurentiu Serghie kao Administrator. Kampanja će se sprovoditi u skladu sa odredbama ovih propisa, što je obavezno za sve učesnike. Organizator zadržava pravo da izmeni ove propise, ali ne pre nego što unapred obavesti javnost.

 

Čl. 2. Trajanje i obuhvat kampanje:

Kvalifikacija za GOLD klub ispitanika zasniva se na aktivnostima ispitanika u 2023. godini, i oni će uživati privilegije ovog pravilnika tokom cele 2024. godine. Kampanja je aktivna od 1. januara 2024. do 31. decembra 2024. za godinu 2023.

 

Čl. 3. Pravo učešća:

Takmičenje je otvoreno za sve osobe sa srpskim državljanstvom koje imaju najmanje 18 godina na dan početka takmičenja, žive u Srbiji, registrovane su u Daedalus Online panelu i ispunjavaju ostale uslove navedene u ovim pravilima. Zaposleni u Daedalus New Media Researchu i sve druge osobe direktno povezane sa ovim takmičenjem nisu kvalifikovane za učešće.

 

Čl. 4. Mehanizam implementacije

Tema takmičenja: popunite što više upitnika i postanite član GOLD kluba ispitanika

Da bi se kvalifikovali za ovaj klub, ispitanici moraju da ispune sledeće uslove:

 • registracija u Daedalus Online panelu između 2012. i 2023. godine;
 • državljanstvo Republike Srbije i prebivalište u zemlji;
 • uzrast od najmanje 18 godina;
 • Odgovoriti na minimum 30% primljenih upitnika i imati minimum 5 završenih upitnika u prethodnoj godini (2023).

!UPOZORENJE! Ovaj propis se odnosi ne samo na ispitanike koji su se registrovali 2012. godine i još uvek su aktivni, već na sve ispitanike koji su se registrovali tokom godina do kraja 2023. i prate mehanizam implementacije naveden gore. Jedno od najvažnijih pravila (4) je ono koje se odnosi na stopu odgovora ispitanika između 1. januara 2023. i 31. decembra 2023.

Samo će jedan učesnik moći da učestvuje tokom trajanja kampanje sa jednog naloga. Ako Organizator identifikuje više naloga koji pripadaju istom učesniku, onda on zadržava pravo da otkaže i naloge i učešća.

Takođe, svaki GOLD ispitanik koji ne održava svoj procenat odgovora prema propisima tokom godina aktivnosti biće uklonjen iz ovog kluba.

 

Čl. 5. Nagrade od kojih samo članovi GOLD kluba imaju koristi:

 1. Prilikom svakog podizanja dobićete bonus od 10% više od vrednosti podignutog novca ove godine;
 2. Automatski se kvalifikuju za polugodišnju lutriju sa zlatnim polugama;
 3. Automatski će primiti nekoliko upitnika, budući da su među prvima izabrani kada imamo studije koje zahtevaju brz pristup.
 4. Dobijaju zanimljive upitnike koji zahtevaju povećanu odgovornost i pažnju, ali su nagrađeni većim brojem poena;
 5. Osvajaju više poena upućivanjem prijatelja putem aktivnih kampanja;
 6. Oni su među prvima koji daju odlučujući doprinos u proceni kvaliteta reklama ili proizvoda, gde su konsultovani o njihovom pojavljivanju na tržištu;
 7. Na kraju, oni će uživati u svim prethodnim pogodnostima, nastavljajući da učestvuju u izvlačenjima za mesečne i godišnje nagrade.

OBJAŠNJENJA NAGRADA:

 1. Bonus od 10%: primenjuje se kada članovi ovog kluba podnesu zahtev za isplatu između 1. januara 2024. i 31. decembra 2024;
 2. Polugodišnja lutrija sa zlatnim polugama: dva dobitnika će biti izvučena žrebom;
 3. Bodovi preporuke prijatelja: Bodovi će se ažurirati samo kada postoje otvorene kampanje. Ocena za GOLD ispitanike će biti 50 poena za preporučene osobe koje se prijave u Daedalus Online zajednicu (za razliku od 20 poena za ostatak zajednice).

Za dodelu nagrada 1 i 2, ispitanici će morati da pruže svoje lične podatke u Daedalus Online nalogu, kako bi Organizator mogao poslati odgovarajuće iznose/osigurati isporuku proizvoda putem kurirske kompanije. Neophodni finansijski podaci su: prezime, ime, puna adresa, JMBG, telefon, IBAN i banka.

 

U slučaju bonusa od 10%, ispitanici moraju pružiti sledeće podatke: ime, prezime, adresa, JMBG, telefon, IBAN i banka;

U slučaju zlatnih poluga, ispitanici moraju pružiti sledeće podatke: ime, prezime, adresa stanovanja, JMBG i telefon. Puna adresa i broj telefona će biti korišćeni prilikom dostave proizvoda od strane kurirske firme.

Traže se lični podaci dobitnika jer se isplata nagrada prijavljuje Poreskoj upravi, ali i radi plaćanja poreza na dohodak, što u potpunosti plaća Organizator.

 

Čl. 6. Određivanje Dobitnika zlatnih poluga

Dva dobitnika će biti izvučena izvlačenjem lutrije u različito vreme.

Imenovanje dobitnika će se obaviti žrebom na sledeći način:

a) PRVI DOBITNIK će biti izvučen 4. juna 2024. godine;

b) DRUGI DOBITNIK će biti izvučen 3. decembra 2024.

!UPOZORENJE! Ako dobavljač specijalizovan za trgovinu zlatom više ne može isporučiti zlatne poluge, Organizator ima obavezu da pobedniku pošalje vrednost poluge u novcu. Njena vrednost će biti približno 310 evra!

 

Organizator je dužan da obavesti dobitnika putem mejla na dan izvlačenja nagrade, i to na mejl naveden prilikom registracije u Daedalus Online zajednici.

Organizator će pokušati da kontaktira dobitnika putem mejla do 3 puta: 1 obaveštenje i 2 podsetnika.

Ako je dobitnik ažurirao broj telefona u svom ličnom nalogu, biće kontaktiran i telefonom, ukoliko ga je uneo u svoj Daedalus Online nalog.

Ako dobitnik nije preuzeo svoju nagradu (nije odgovorio na mejl ili telefon, odbio je nagradu ili nije ispunio uslove i rokove propisane ovim pravilima, itd.) u roku od 10 kalendarskih dana od poslednjeg obaveštenja, smatra se nevažećim dobitnikom i izgubiće svako pravo na osvojenu nagradu. U ovom slučaju, u skladu sa ovim pravilima, Organizator će izvući još jednog dobitnika.

Čl. 7. Apple

Izričito izjavljujemo da Apple nije uključen u ovo takmičenje i nije sponzor.

 

Čl. 8. Sporovi:

U slučaju mogućih sporova između organizatora i učesnika kampanje, oni će biti rešeni mirnim putem. Ako nije moguće rešiti spor mirnim putem, strane u sporu će podneti spor nadležnim rumunskim sudovima radi rešavanja.

 

Čl. 9. Pravila kampanje:

Pravila kampanje su besplatno dostupna svim učesnicima na https://www.daedalusonline.eu/web/sr/

 

Čl. 10. Porezi:

Organizator se obavezuje da snosi porez na dohodak koji se sastoji od nagrada koje su osvojili pobednici kao rezultat ove kampanje, u skladu sa odredbama Zakona o porezu, pri čemu su sve druge obaveze fiskalne ili bilo koje druge prirode u vezi sa tim isključiva odgovornost dobitnika.