Kako funkcioniše?

1
Vi kreirate nalog

I pristupate panelu ovde. To je sve što treba da uradite. Za nekoliko nedelja počećete da dobijate pozive za učestvovanje u upitnicima.

 

2
Počnite da popunjavate online upitnike

Popunjavate upitnike i dobijate poene za svaki završeni upitnik.

Dobijate određeni broj poena čak iako želite da popunite upitnik ali niste kvalifikovani jer tražimo drugačiji tip osobe.

 

3
Unovčite svoje poene

Kada osvojite hiljadu poena, možete ih pretvoriti u novac. Novac ide na Vaš bankovni račun. Kako biste videli informacije o isplati kliknite ovde.

4
Takmičenja i nagrade:

Daedalus Online organizuje razna takmičenja u kojima imate priliku da osvojite razne nagrade žrebom.

Ali, to nije sve.

Možete da osvojite poene čak i kada uputite nekoga da se pridruži zajednici u okviru kampanje za preporuku prijatelja. Ove kampanje se pokreću dva puta godišnje.

Završite svoj profil.

Što više znamo o Vama, to ćete češće dobijati pozivnice za popunjavanje upitnika. Jednom godišnje sprovodimo upitnik kojim želimo da saznamo više o Vama. Popunite ga i povećajte šansu da učestvujete u različitim anketama.

Uverite se da naši emailovi ne završavaju u spamu.

Redovno proveravajte svoj spam folder. Pozivnice za popunjavanje upitnika mogu da završe i tu, a ne samo u glavnom folderu za poštu. Ukoliko Vam se to ikada dogodi, preporučujemo Vam da premestite našu poruku u Vaš glavni folder. Možete da sačuvate našu adresu u svoj adresar kako biste bili sigurni da nećete propustiti priliku da učestvujete u upitnicima. Ukoliko Vam je potrebna podrška da biste sačuvali našu adresu u Vaš adresar, pošaljite nam email i naći ćemo najbolji metod čuvanja adrese za domen koji koristite.