Як це працює?

1
Створіть обліковий запис

Приєднайтеся до панелі тут. Це все, що потрібно зробити. За кілька тижнів ви почнете отримувати запрошення на участь в опитуваннях.

 

2
Почніть відповідати на онлайн-опитування

Заповнюйте опитування та отримуйте бали за кожне завершене опитування.

Ви отримаєте (меншу кількість) балів, навіть якщо хочете пройти опитування, але не відповідаєте вимогам, оскільки ми шукаємо людину іншого типу.  

 

3
Перетворіть бали на гроші

Коли ви наберете 1000 балів, ви зможете перетворити їх на гроші. Гроші перераховуються на ваш банківський рахунок. Щоб переглянути інформацію щодо платежів, натисніть тут.

 

4
Конкурси й призи

Daedalus Online організовує різноманітні конкурси, де ви маєте шанс виграти різні призи шляхом жеребкування.

 

Увага!

Ви навіть можете заробити бали, якщо запропонуєте комусь приєднатися до спільноти в кампаніях із залученням друзів. Такі акції проводяться двічі на рік.

Заповніть свій профіль.

Що більше ми знатимемо про вас, то частіше вам пропонуватимуть заповнити запрошення. Раз на рік ми проводимо опитування, де намагаємося дізнатися про вас більше. Заповніть його, і ваші шанси на участь у різноманітних опитуваннях зростуть.

Перевірте, чи ваші листи не потрапляють у спам

Регулярно перевіряйте папку СПАМ. Є ймовірність, що листи-запрошення до опитування також потраплять у цю папку, а не лише в основну папку «Вхідні». Якщо ви коли-небудь опинитеся в такій ситуації, рекомендуємо вам перемістити електронний лист від нас до основної папки. Ви можете зберегти нашу адресу у своїх контактах, щоб не пропустити можливість взяти участь в опитуваннях. Якщо вам потрібна підтримка для збереження адреси в контактах, будь ласка, надішліть нам електронний лист, щоб разом знайти найбільш підходящий метод збереження для домену, який ви використовуєте.