Kako funkcionira?

1
Napravi račun

Prijavi se ovdje u panel. To je sve što moraš raditi. U nekoliko tjedana dobit ćeš pozivnice za ankete.

2
Počneš odgovarati na online ankete

Ispuniš ankete i dobivaš bodove za svaku ispunjenu anketu.

Dobivaš (manji broj) bodova bez obzira ako želiš ispuniti anketu, ali ne kvalificiraš se jer mi tražimo drugi tip osobe.

3
Pretvori bodove u novac

Kad si skupio 1000 bodova, možeš ih pretvoriti u novac. Novac se prenosi u tvoj bankovni račun. Kako bi vidio informacije o plaćanju, stisni ovdje.

4
Ulazak u Gold Klub radi lojalnosti

Ako odgovoriš na najmanje pola pozivnica u prvoj kalendarskoj godini, automatski ćeš biti dio Gold Kluba u slijedećoj godini, sa svim povezanim pogodnostima i privilegijama. Još više moći ćeš ući u natječaje i nagrade. Stisni ovdje.

Budi tu!

Možeš usvojiti bodove i kad preporučiš nekome da se prilkjuči zejednici, u okviru kampanijama o preporučenju prijatelja. Ove se kampanije događaju dva puta godišnje. Ako odgovoriš na najmanje pola pozivnica u prvoj kalendarskoj godini, automatski ćeš biti dio Gold Kluba u slijedećoj godini, sa svim povezanim pogodnostima i privilegijama.

Ispuni svoj profil

Što više znamo o tebi, to ćeš biti češće pozvan da ispuniš pozivnice. Jedanput godišnje imamo anketu u kojoj pokušavamo saznati više o tebi. Ispuni je i rast će tvoje šanse da sudjeluješ u raznim anketama.

Pazi da tvoji e-mail-ovi ne prelaze u spam

Povremeno provjeri i folder SPAM. Postoji mogućnost da pozivnice za ankete stižu u ovaj folder, ne samo u glavni, u inbox. Ako ti se ikada to dogodi, preporučujemo da premjestiš e-mail-ove od nas u tvoj glavni folder. Možeš spremiti našu adresu u svoju kontakt agendu kako ne bi izgubio priliku sudjelovati u anketima. Ako trebaš podršku za spremanje adrese u agendu, molimo te da nam pošalješ e-mail kako bi zajedno našli najprikladniju metodu spremanja za područje koje koristiš.