Как работи?

1
Създай профил

Регистрирайте се за панела тук. Това е всичко, което трябва да направите. След няколко седмици ще започнете да получавате покани за анкети.

2
Започвате да отговаряте на онлайн анкети

Попълвате въпросници и получавате точки за всеки попълнен въпросник.

Получавате (по-малък брой) точки дори ако искате да попълните въпросника, но не отговаряте на условията, защото търсим друг тип хора

3
Превърнете точките в пари

Когато съберете 1000 точки, можете да ги превърнете в пари. Парите се превеждат по вашата банкова сметка. За да видите подробно правилата за работа, щракнете тук.

4
Членство в Gold Club за лоялност

Ако отговорите на поне половината от поканите през първата календарна година, вие автоматично ще се присъедините към Gold Club през следващата година с всички предимства и привилегии. Освен това можете да участвате в конкурси и награди. Натисни тук.

Внимавай!

Можете да печелите точки дори когато препоръчате някой, който се присъединява към общността като част от техните кампании за препоръчани препоръки. Ако отговорите на поне половината от поканите през първата календарна година, вие автоматично ще се присъедините към Gold Club през следващата година с всички предимства и привилегии.

Попълнете своя профил.

Колкото повече знаем за вас, толкова по-често ще бъдете канени да изпълнявате покани. Веднъж годишно имаме въпросник, в който се опитваме да разберем повече за вас. Попълнете го и шансовете ви да участвате в различни анкети ще се увеличат.

Уверете се, че имейлите
не са спам

This site is registered on wpml.org as a development site.