Как работи?

1
Създай акаунт

Регистрирай се за панела тук. Това е всичко, което трябва да направиш. След няколко седмици ще започнеш да получавате покани за анкети.

2
Започни да отговаряш на онлайн анкети

Попълваш въпросници и получаваш точки за всеки попълнен въпросник.

Получаваш (по-малък брой) точки, дори ако искаш да попълните въпросника, но не отговаряш на условията, защото търсим друг тип хора.

3
Превърни точките в пари

Когато събереш 1000 точки, можете да ги превърнеш в пари. Парите се превеждат по твоята банкова сметка. За да видиш информацията за плащане, кликни тук.

Внимавай!

Можеш да печелиш точки дори когато препоръчаш някой да се присъедини към общността в кампании за препоръчване на приятели. Тези кампании се провеждат два пъти годишно.

Попълни своя профил.

Колкото повече знаем за теб, толкова по-често ще получаваш покани да попълваш анкети. Веднъж годишно имаме въпросник, в който се опитваме да разберем повече за теб. Попълни го и шансовете ти да участваш в различни анкети ще се увеличат.

Увери се, че имейлите не отиват в папката със СПАМ

Периодично проверявай и твоята папка със СПАМ. Възможно е писмата с покани за анкети да достигнат до тази папка, а не само до основната входяща кутия. Ако някога се окажеш в такава ситуация, препоръчваме ти да прехвърлиш нашия имейл в твоята основна папка. Можеш да запазиш нашия адрес в твоя указател с контакти, за да се увериш, че няма да пропуснеш възможността да участваш в анкети. Ако имаш нужда от помощ за запазване на адреса в указателя, моля, изпрати ни имейл, за да намерим заедно най-добрия метод за запазване за домейна, който използваш.