Πώς λειτουργεί;

1
Δημιουργία λογαριασμού

Μπείτε στο πάνελ εδώ. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσκλήσεις για έρευνες.

2
Ξεκινήστε να απαντάτε σε διαδικτυακές έρευνες

Συμπληρώνετε ερωτηματολόγια και λαμβάνετε πόντους για κάθε συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.

Παίρνετε (λιγότερους) πόντους ακόμη και αν θέλετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο αλλά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις, επειδή αναζητούμε έναν άλλο τύπο ατόμου.

3
Μετατρέψτε τους πόντους σε μετρητά

Όταν συγκεντρώσετε 1000 πόντους, μπορείτε να τους μετατρέψετε σε μετρητά. Τα χρήματα μεταφέρονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για να δείτε αναλυτικά τους κανόνες κάντε κλικ εδώ.

4
Εγγραφείτε στο ClubGold για αφοσίωση

Εάν ανταποκριθείτε τουλάχιστον στις μισές προσκλήσεις κατά το πρώτο ημερολογιακό έτος, θα γίνετε αυτόματα μέλος του Gold Club το επόμενο έτος, με όλα τα οφέλη και τα προνόμια που το συνοδεύουν. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσετε βραβεία. Κάντε κλικ εδώ.

Μείνετε στην κορυφή!

Μπορείτε ακόμη να κερδίσετε πόντους όταν συστήνετε κάποιον που συμμετέχει στην κοινότητα στο πλαίσιο των εκστρατειών "συστήστε έναν φίλο". Εάν ανταποκριθείτε σε τουλάχιστον τις μισές προσκλήσεις κατά το πρώτο ημερολογιακό έτος, θα γίνετε αυτόματα μέλος του Gold Club το επόμενο έτος, με όλα τα οφέλη και τα προνόμια που αυτό συνεπάγεται.

Συμπληρώστε το προφίλ σας.

Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για εσάς, τόσο πιο συχνά θα σας καλούμε να συμπληρώσετε προσκλήσεις. Μια φορά το χρόνο έχουμε ένα ερωτηματολόγιο με το οποίο προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα για εσάς. Συμπληρώστε το και οι πιθανότητες συμμετοχής σας σε διάφορες έρευνες θα αυξηθούν.

Βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
δεν πηγαίνουν στο spam

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet