Πώς λειτουργεί

1
Δημιουργία λογαριασμού

Κάνε εγγραφή στο πάνελ εδώ. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις. Σε λίγες εβδομάδες θα αρχίσεις να λαμβάνεις προσκλήσεις για έρευνα.

 

2
Ξεκίνα να απαντάς σε διαδικτυακές έρευνες

Συμπληρώνεις ερωτηματολόγια και λαμβάνεις πόντους για κάθε συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.

Λαμβάνεις (μικρότερο αριθμό) πόντων ακόμα κι αν θέλεις να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο, αλλά δεν πληροίς τις προϋποθέσεις γιατί αναζητούμε άλλου τύπου άτομο.

 

3
Μετάτρεψε τους πόντους σου σε χρήματα

Όταν συγκεντρώσεις 1.000 πόντους, μπορείς να τους μετατρέψεις σε χρήματα. Τα χρήματα μεταφέρονται στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Για να δεις πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή κάνε κλικ εδώ.

4
Διαγωνισμοί και βραβεία

Η Daedalus Online διοργανώνει διάφορους διαγωνισμούς όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε διάφορα δώρα με κλήρωση.

 

Μείνε συντονισμένος!

Μπορείς να κερδίσεις πόντους ακόμη και όταν συστήνεις σε κάποιον να ενταχθεί στην κοινότητα στα πλαίσια των καμπανιών σύστασης φίλων. Αυτές οι καμπάνιες διεξάγονται δύο φορές το χρόνο.

Συμπλήρωσε το προφίλ σου.

Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για εσένα, τόσο πιο συχνά θα καλείσαι να συμπληρώνεις προσκλήσεις. Μια φορά το χρόνο έχουμε ένα ερωτηματολόγιο με το οποίο προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα για εσένα. Συμπλήρωσέ το και οι πιθανότητες συμμετοχής σου σε διάφορες έρευνες θα αυξηθούν.

Βεβαιώσου ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν πηγαίνουν στον φάκελο spam

Να ελέγχεις τακτικά και τον φάκελο SPAM. Υπάρχει πιθανότητα οι επιστολές πρόσκλησης για έρευνα να καταλήξουν και σε αυτόν τον φάκελο, όχι μόνο στα κύρια εισερχόμενα. Αν βρεθείς ποτέ σε αυτή την κατάσταση, σου συνιστούμε να μετακινήσεις τα email από εμάς στον κύριο φάκελό σου. Μπορείς να αποθηκεύσεις τη διεύθυνσή μας στο βιβλίο επαφών σου για να βεβαιωθείς ότι δεν θα χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε έρευνες. Αν χρειάζεσαι υποστήριξη για να αποθηκεύσεις τη διεύθυνσή στο βιβλίο διευθύνσεων, στείλε μας ένα email για να βρούμε μαζί την πιο κατάλληλη μέθοδο αποθήκευσης για τον τομέα που χρησιμοποιείτε.