Ügyrend – Gold Club

Az „ARANY Válaszadók Klubja” kampány szabályzata

Az „ARANY Válaszadók Klubja” kampány szabályzata

1. Tétel. A kampány szervezője:

A kampány szervezője a S.C. Daedalus New Media Research SRL, melynek székhelye: Bukarest, Cal. Floreasca No. 169, 1. Ker., Románia. Egyedi költségvetési azonosító: 2560656. A kereskedelmi nyilvántartásban a J40/6306/27.05.2009 jelzés alatt szerepel. Bankszámlaszám: RO36INGB0000999902012334, ING Bank, Bucuresti, ROMANIA, személyes adatokat kezelő vállalat – 12502 számmal. A céget Laurentiu Serghie képviseli mint adminisztrátor. A kampány a lenti szabályzatnak megfelelően fog lezajlani, mely minden résztvevőre kötelező. A szervező fenntartja jogát, hogy módosítsa a jelenlegi szabályozást, de csakis a nyilvánosság előzetes tájékoztatását követően.

2. Tétel. A kampány időtartama és helyszíne:

Az Arany Válaszadók klubjába való kvalifikáció a válaszadók 2023-ban végzett tevékenysége alapján történik és ennek kiváltságait a 2024-es év során élvezhetik. A kampány 2024 január 1 és 2024 december 31 között aktív.

3. Tétel. A Részvétel feltételei:

A kampányban részt vehet minden olyan magyar állampolgárságú magánszemély, aki a promóció megkezdésekor betöltötte a 18 évet, Magyarországi lakhellyel rendelkezik, regisztrálva van a Daedalus Online panelben és teljesíti az ezen szabályozás által előírt egyéb feltételeket. A promócióban nem vehetnek részt a Daedalus New Media Research alkalmazottai, valamint a kampányhoz közvetlenül kapcsolódó egyéb személyek.

4. Tétel. A kampány lefolyása

A játék témája: Tölts ki minél több kérdőívet és légy az ARANY Válaszadók klub tagja!

A kampányban való részvételhez a felhasználóknak meg kell felelniük a következő feltételeknek:

  1. A Daedalus Online Panelhoz csatlakozott 2012-2023 között;
  2. Magyar állampolgárságú és magyarországi lakhellyel rendelkezik;
  3. Betöltötte a 18 évet;
  4. A beérkezett kérdőívek legalább 30% -át megválaszolta és legalább 5 kérdőívet kitöltött az előző évben (2023).

!FIGYELEM! Ez a szabályzat nem csak a 2012-ben regisztrált és továbbra is aktív válaszadókra érvényes, hanem minden olyan válaszadóra, aki 2023 végéig regisztrált és megfelel a fent említett feltételeknek. Az egyik legfontosabb szabály (4) az, amelyik a válaszadók válaszadási arányára utal a 2023. január 1. és 2023. december 31. közötti időszakban.

A résztvevőnek egyetlen fiókból van joga részt venni a kampányban. Ha a Szervező több fiókot azonosít ugyanazon résztvevőnél, fenntartja a jogot, hogy mind a számláját, mind a részvételeit törölje.

Továbbá, minden olyan GOLD válaszadó, aki az évek során nem tartja meg a szabályoknak megfelelő válaszadási arányt, ki lesz véve ebből a klubból.

5. Tétel: Azok a díjak, amelyekből csak az ARANY válaszadók tagjai részesülnek:

  1. Minden egyes pénzfelvételkor automatikusan 10% bónuszt kap az idén felvett pénzösszegen felül;
  2. Ön automatikusan jogosult lesz egy félévenkénti aranyrudas tombolára;
  3. Automatikusan több kérdőívet fog kapni, és az első kiválasztottak között lesz, amikor olyan tanulmányokat készítünk, amelyek gyors hozzáférést igényelnek.
  4. Izgalmas felmérőket fog kapni, amelyek felelősséget és figyelmet igényelnek, de magasabb pontszámmal jutalmazzák;
  5. Az aktív kampányokon keresztül ajánlott ismerősökért több pontot szerezhet ;
  6. Ön az elsők között van, akik döntően hozzájárulnak a reklámok vagy termékek minőségének értékeléséhez, és akiknek véleményét kikérik a piacra kerülésükről;
  7. Végül, de nem utolsósorban élvezheti az összes korábbi előnyöket, továbbra is részt vehet a havi és éves nyeremények sorsolásain.

A díjak TISZTÁZÁSA:

  1. 10% bónusz: minden egyes alkalommal alkalmazandó, mikor a klub tagjai fizetési kérelmet nyújtanak be 2024. január 1. és 2024. december 31. között.
  2. A félévenkénti aranyrudacska sorsolás: két nyertes lesz kiválasztva sorsolással.
  3. A barátok ajánlásáért járó pontok: A pontok csak akkor aktualizálódnak, amikor aktív kampány folyik. A GOLD válaszadók 50 pontot kapnak minden olyan személy után, aki csatlakozik a Daedalus Online közösséghez (szemben a közösség többi részének 20 pontjával).

Az 1. és 2. nyeremények odaítéléséhez a válaszadóknak személyes adataikat kell megadniuk Daedalus Online fiókjukban, hogy a Szervező a megfelelő összegeket ki tudja küldeni/biztosítsa a termék futárszolgálat általi kiszállítását. A szükséges pénzügyi adatok: vezetéknév, keresztnév, teljes cím, teljes személyazonositó, telefon, adóazonositó , IBAN és bank.

  1. A 10%-os bónusz esetén a válaszadóknak a következő adatokat kell megadniuk: név, vezetéknév, cím, teljes személyazonositó, telefon, adóazonositó, IBAN és bank;
  2. Aranyrudak esetén a válaszadóknak a következő adatokat kell megadniuk: név, vezetéknév, cím, teljes személyazonositó, adóazonositó és telefonszám. A teljes címet és telefonszámot a futárcég a termék kiszállításához használja.

6. Tétel: Az aranyrudak nyerteseinek kijelölése

Két nyertes lesz kisorsolva különböző időpontokban.

A nyertesek sorsolással lesznek kiválasztva az alábbiak szerint:

  1. AZ ELSŐ NYERTES 2024. június 4-án lesz kisorsolva
  2. A MÁSODIK NYERTES 2024. december 3-án lesz kisorsolva

!FIGYELEM! Amennyiben az aranykereskedelemre szakosodott szállító már nem szállíthat aranyrudat, a Szervező köteles a győztest készpénzben kiegyenlíteni az aranyrúd árával. Ennek értéke hozzávetőlegesen 310 EUR!

  1. A szervező köteles e-mailben tájékoztatni a nyertest a sorsolás napján, a Daedalus Online közösségben történő regisztrációkor bejelentett e-mail címen.
  2. A szervező legfeljebb háromszor próbál meg e-mailben kapcsolatba lépni a nyertessel: 1 értesítés és 2 emlékeztető.
  3. Amennyiben a nyertes frissítette a telefonszámát a személyes fiókban, telefonon is kapcsolatba lépnek vele.
  4. Ha a nyertes az utolsó értesítéstől számított 10 naptári napon belül nem igényelte a nyereményt (nem válaszolt az e-mailre vagy a telefonra, elutasította a nyereményt, vagy nem tartotta be a jelen rendelet által előírt feltételeket és határidőket stb.), akkor érvénytelen nyertesnek számít, és elveszíti az elnyert nyereményhez való jogát. Ebben az esetben a Szervező ezen előírásoknak megfelelően újabb nyertest sorsol.

7. Tétel. Apple

Kifejezetten kijelentjük, hogy az Apple nem vesz részt ebben a versenyben, és nem szponzor.

8. Tétel. Peres eljárások

A szervező és a kampány résztvevői közötti esetleges viták békés módon lesznek kezelve. Ha a vitákat nem lehetséges békés úton rendezni, az érintett felek a panaszukat benyújtják az illetékes román bíróságnak.

9. Tétel. A kampány szabályzata

A kampány szabályzata minden résztvevő számára ingyenesen elérhető a hu.daedalusonline.eu weboldalon.

10. Tétel. Adózás

A szervező vállalja, hogy a kapcsolódó adóügyi rendelkezéseknek megfelelően befizeti a tagoknak a jelen kampányból származó bevételi adót. Bármilyen más adóügyi vagy egyéb ezzel kapcsolatos kötelezettség kizárólag a tagokat illeti.