Politika privatnosti

 1. Podaci o osobnim podacima

Osobni podaci su podaci o vašem identitetu, a uključuju, na primjer, ime, prezime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte, vašu lokaciju, vašu IP adresu, bankovne podatke itd.

Budući da Daedalus New Media Research svojim klijentima treba dostaviti statističku analizu, potrebni su nam određeni vaši osobni podaci, kao i povjerljivi podaci, poput prihoda. Davanje ovih podataka uvjet je za ulazak u ploču.

Daedalus New Media Research ne prikuplja podatke od osoba mlađih od 14 godina bez pristanka njihovih roditelja ili zakonskog zastupnika.

Ako ste roditelj ili zakonski skrbnik koji je otkrio da je maloljetnik ili dijete mlađe od 14 godina prenijelo vaše osobne podatke bez vašeg dopuštenja ili pristanka, te ćemo podatke izbrisati na vaš zahtjev. Da biste zatražili brisanje podataka o vašem maloljetniku, Molimo pošaljite e-mail na survey_ro@daedalusonline.eu s korisničkim imenom i/ili adresom e-pošte koju je naveo vaš maloljetnik.

 1. Zašto tražimo vaše osobne podatke

Da biste postali član naše zajednice, morate ispuniti malu anketu. Ovime prikupljamo osobne podatke zajedno s ostalim informacijama relevantnim za naknadne ankete. Tražimo vašu adresu e-pošte kako bismo vam poslali pozivnice za ankete. Informacije koje tražimo, kao što su ime, adresa, spol, datum rođenja, pomažu nam da izaberemo koje ankete pozvati.

Obaviješten sam da imam pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na mene i zatražiti brisanje podataka. Za ostvarivanje ovih prava mogu se prijaviti putem interneta na e-mail adresu survey_ro@daedalusonline.eu s tekstom ODBITI OBRADU PODATAKA. Imam pravo i na sud.

 1. Povjerljivost

Podaci prikupljeni anketama su povjerljivi. Svrha online anketa je prikupljanje statističkih podataka o skupinama, a ne pojedincima. Podaci prikupljeni na individualnoj razini neće se ni na koji način objaviti. Daedalus New Media Research može povremeno dati prikupljene podatke drugoj tvrtki za istraživanje tržišta, ali koja također obrađuje podatke statistički i podliježe istim pravilima povjerljivosti.

Vaše ime se neće pojaviti ni u jednoj studiji i neće biti povezano s vašim odgovorima osim ako s tim izričito ne pristanete.

Daedalus New Media Research slijedi ESOMAR kodeks ponašanja kojeg se pridržavao prije mnogo godina. U više od 10 godina koliko tvrtka posluje, nije bilo pritužbi na povredu povjerljivosti ili loše upravljanje osobnim podacima.

 1. Sigurnost podataka

Daedalus New Media Research uložio je sve napore da informacije koje su dali njegovi članovi zadrže na sigurnom poslužitelju. Podaci se pohranjuju na poslužitelju lozinki. Pristup ovim informacijama imaju samo ovlaštene osobe. Pristup ovim informacijama ograničen je na nekoliko zaposlenika Daedalus New Media Research. Budući da poštujemo prava GDPR-a, koristimo SSL enkripciju kako bismo zaštitili povjerljivi sadržaj koji dajete prilikom registracije na panelu i tijekom vašeg poslovanja. Ova vrsta enkripcije osigurava da vaše podatke ne mogu čitati treće strane, već samo Daedalus New Media Istraživanje.

 1. Snimanje odgovora na anketu

Osim osobnih podataka ispitanika, Daedalus New Media Research pohranjuje i druge informacije ili odgovore na ankete. Ove informacije mogu se odnositi na privatne kontakt podatke, politička mišljenja itd.
Ljudi u Daedalus Online zajednici slažu se da bi Daedalus New Media Research trebao pohraniti sve ove informacije za statističku upotrebu u budućnosti.
Svatko ima pravo od Daedalus New Media Researcha zatražiti informacije o pohranjenim podacima o njemu/njoj. Također može zatražiti ispravak ovih podataka.

 1. Snimanje i pohranjivanje podataka :

Posjetom ove stranice, Daedalus New Media Research pohranjuje:

 • informacije potrebne za stvaranje Daedalus Online članskog računa (adresa e-pošte, lozinka, korisničko ime, ime, prezime, spol, datum rođenja, županija, grad, obrazovanje, zanimanje, prihod, pozicija tvrtke, mobilna usluga, broj članova obitelji, itd.);
 • informacije koje korisnici ažuriraju nakon završetka godišnje ankete o ažuriranju podataka;
 • informacije o vašem uređaju i njegovim uslugama (IP adresa, vrsta uređaja, operativni sustav, vremenska zona, verzija web preglednika). Prikupljanje ovih podataka koristi se za poboljšanje kvalitete prikupljenih informacija i sprječavanje mogućih prijevara.

Osobni podaci korisnika ostaju na temelju Daedalus New Media Researcha sve dok ne zatraže odjavu/brisanje svog računa i osobnih podataka.

Svi podaci koje prikuplja Daedalus New Media Research nužni su samo za obavljanje naše aktivnosti i pružanje usluga.

 1. Kolačići i njihova upotreba :

Kolačići se koriste za osiguravanje tehničke funkcionalnosti ove stranice. Oni nam također pomažu razumjeti ponašanje posjetitelja naše stranice, a ovdje možemo uključiti, na primjer, analizu najposjećenijih stranica na stranici kako bismo razumjeli interes koji korisnici imaju za Daedalus Online zajednicu.
Možete postaviti koje kolačiće može prihvatiti preglednik koji koristite, ali te postavke mogu utjecati na funkcionalnost naše stranice.
Korištenje kolačića također nam pomaže da u našim reklamnim kampanjama povećamo panele u kojima smo aktivni, pomaže analizirati i poboljšati ovu stranicu. Također se analiziraju prilikom pristupa anketama kako bi se osiguralo da ne postoji mogućnost prijevare i točnosti podataka.

 1. Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako ste kreirali Daedalus Online račun, možete dobiti datoteku s osobnim podacima koje Daedalus New Media Research posjeduje o vama, uključujući podatke koje ste dobrovoljno dali nakon pridruživanja zajednici ili ažuriranja svojih redovitih podataka. Također možete zatražiti da izbrišemo sve vaše osobne podatke koje držimo u našoj bazi podataka. To ne uključuje osobne podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe (kao što je povijest već izvršenih plaćanja prije zahtjeva za brisanjem podataka iz baze podataka).

Obaviješten sam da imam pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na mene i zatražiti brisanje podataka. Za ostvarivanje ovih prava mogu se prijaviti putem interneta na e-mail adresu anketa_ro@daedalusonline.eu s tekstom ODBITI OBRADU PODATAKA. Imam pravo i na sud.

 1. Gdje šaljemo vaše podatke

Primit ćete svoje osobne podatke na e-mail registriranu u našoj bazi podataka kada kreirate svoj Daedalus Online račun. Datoteka s vašim podacima bit će zaštićena lozinkom, a lozinka će vam biti priopćena u zasebnoj e-pošti kako bi bila sigurna.

 1. Prijenos podataka trećoj strani

Podaci popunjeni u upitnicima mogu se proslijediti trećim stranama na statističku obradu, ali bez ikakve mogućnosti identifikacije ispitanika. U rijetkim slučajevima kada je u nekim projektima potrebna identifikacija osobe za obradu podataka, prijenos osobnih podataka će se izvršiti samo ako ispitanik (član Daedalus Online zajednice) izričito pristane na to.