Pravila o radu

Ulaz u panel

Sve osobe su slobodne ući u Daedalus Online zajednicu. Međutim, zadržavamo pravo odbiti ulaz u panel za neke osobe, bez ikakvog objašnjenja u tom smislu.

Daedalus Online provodi ankete u područjima kao što su: prethodno testiranje TV reklama, lansiranje novih proizvoda, mjerenje zadovoljstva kupaca, itd. Svaka analiza prilagođena je stanovnicima određenih teritorija. Za kvalitetu podataka mi zadržavamo pravo odbiti ulaz u panel osobama koje stanuju u drugoj zemlji. U slučaju da se utvrdi da osoba stanuje u zemlji drugoj od one prijavljene pri registraciji, Daedalus New Media Research zadržava pravo inakltivirati račun te osobe.

Ni u jednom slučaju osoba koja radi za Daedalus New Media Research ne može ući u ovu zajednicu.

Registracija i osobni podaci

Budući da Daedalus New Media Reserch mora pružiti svojim klijentima statističke analize, trebamo neke obosne informacije od tebe, ali i povjerljive informacije, kao što je prihod, na primjer. Pružanje ovih informacija je uvjet za ulaz u panel.

Daedalus New Media Research ne prikuplja podatke od osoba mlađih od 14 godine, bez suglasnosti roditelja ili zakonskog zastupnika.

Ako si roditelj ili zakonski zastupnik koji je otkrio da je maloljetnik ili dijete mlađe od 16 godina poslao svoje osobne podatke bez tvog dopuštenja ili pristanka, izbrisat ćemo ove podatke na tvom zahtjevu. Kako bi tražio izbrisanje podataka određenog maloljetnika, molimo te da nam pošalješ e-mail na adresi survey_hr@daedalusonline.eu uz ime korisnika i/ili e-mail adresu koju je maloljetnik naveo.

Izlazak iz panela

Osobe koje su članovi Daedalus Online zajednice mogu izraziti želju da izađu u svakom trenutku iz ovog panela. Kratko nakon toga, informacije o toj osobi će biti izbrisane iz baze podataka, a određena osoba neće više biti kontaktirana. 

Ako jedna osoba nije odgovorila ni na jednu anketu koju je dobila na e-mail-u u zadnjih 6 mjeseci, ta osoba će biti proglašena neaktivnom. Daedalus New Media Research zadržava pravo izbrisati sve neaktivne članove.

Kako bi se zajamčila kvaliteta statističkih analiza Daedalus New Media Research zadržava pravo inaktivirati paneliste koji su ispunili ankete puno brže nego prosječno trajanje koje sustav izračunava, bez prethodnog upozorenja.

Kako bi se zajamčila kvaliteta statističkih analiza koje Daedalus New Media Research isporučuje svojim kupcima, mi stalno mijenjamo članove zajednice. Daedalus New Media Research ima pravo izbrisati panelista iz baze podataka, bez prethodnog upozorenja i bez opravdanja odluke.

Kako funkcionira zajednica?

Svi članovi Daedalus Online zajednice dali su svoju suglasnost za primanje pozivnica putem e-mail-a te za odgovaranje na ankete. Sudjelovanje u anketima nije obavezno. Ankete se mogu ispuniti samo jedan put.

Zabranjeno je jednoj osobi imati dva ili više računa. Daedalus New Media Research zadržava pravo inaktivirati račune osoba koje krše ovo pravilo.

Pitanja o anketima možeš dostaviti na: survey_hr@daedalusonline.eu.

Daedalus New Media Research poduzeo je mjere za osiguranje podataka. Međutim, ako će se virus pojaviti u e-mail-u poslanom odgovarateljima, Daedalus New Media Research ne može ni na koji način biti odgovoran za posljedice tih problema, a odgovaratelji ne mogu ni u kojem načinu tražiti materijalnu ili bilo koju drugu naknadu.

Daedalus New Media Research ne može zajamčiti minimalni ili maksimalni broj pozivnica koje će se poslati svakom odgovaratelju tijekom jedne godine.

Kad je dovoljan broj ispitanika, sa statističkog gledišta, odgovorio na ankete, Daedalus New Media Research ili kupac ima pravo u svakom trenutku zatvoriti projekt i odbiti bilo koji odgovor na anketu.

Registriranje odgovora na anketu

Osim osobnih podataka ispitanika, Daedalus New Media Research pohranjuje i druge informacije ili odgovore na ankete. Ove informacije mogu se odnositi na privatne koordinate, politička mišljenja, itd.

Osobe upisane u Daedalus Online zajednicu suglasne su da Daedalus New Media Research pohrani sve ove informacije kako bi bile korištene u budućnosti u statističkom smislu.

Bilo koja osoba ima pravo tražiti od tvrtke Daedalus New Media Research informacije o svojim pohranjenim podacima. Također, može tražiti ispravak tih podataka.

Prijenos podataka trećoj strani

Daedalus New Media Research ne nudi nikakve osobne podatke trećim tvrtkama. Informacija ispunjena u anketama može se prenositi trećim tvrtkama za statističku obradu, bez mogućnosti identifikacije osobe koja je odgovorila. U ovom slučaju, ta tvrtka neće imati pristup imenima osoba, adresama ili drugim privatnim podacima.

Uvjeti sudjelovanja

Daedalus New Media Research zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti pravila rada panela. Svi članovi će biti o tome obaviješteni.

Pretvorba i dodjela bodova

U trenutku kad ispitanik skuplja najmanje 1000 bodova (10 eura), on ih može pretvoriti u novac. 100 bodova je ekvivalentan jedan euro. Plaćanje se vrši u nacionalnoj valuti, po službenom tečaju na dan plaćanja.

Daedalus New Media Research zadržava pravo ne dodijeliti bodove osobi ili ih povući ako se dokaže da je osoba dala lažne odgovore na anketu, da je odgovorila umjesto druge osobe ili da nije poštivala pravila sudjelovanja.

Ova web stranica koristi kolačiće i digitalni fingerprinting. Prihvaćanjem ulaska u Daedalus Online zajednicu pristaješ na upotrebu kolačića i digitalnog fingerprintinga.

Povjerljivost

Podaci prikupljeni u anketama povjerljivi su. Svrha online anketa je prikupljanje statističkih podataka o skupinama, a ne o pojedincu. Podaci prikupljeni o pojedincu neće se ni na koji način objaviti. Daedalus New Media Research može povremeno dostaviti prikupljene podatke drugoj tvrtci, ali koja također statistički postupa s podacima i podliježe istim pravilima o povjerljivosti.

Dobrovoljno sudjelovanje

Sudjelovanje u anketama je dobrovoljno. Članstvo u Daedalus Online zajednici temelji se na tvom izravnom pristanku. Slobodan si u svakom trenutku povući se i zatražiti brisanje podataka u cijelosti ili djelomično.

Članstvom u Daedalus Online zajednicu prihvaćaš primanje putem e-mail-a pozivnica za sudjelovanje u našim anketama.

Zašto tražimo tvoje osobne podatke?

Kako bi postao član naše zajednice, traži se od tebe da ispuniš malu anketu. Istom mi prikupljamo osobne podatke zajedno s drugim informacijama relevantnim za buduće ankete. Tražimo tvoju e-mail adresu kako bi ti poslali pozivnice za sudjelovanje u anketama. Podaci kao što su: ime, adresa, spol, datum rođenja pomažu nam u odabiru anketa na koje ćeš biti pozvan/a.

Bio sam obaviješten da imam pravo protiviti se obradi osobnih podataka koji se odnose na mene te zatražiti brisanje podataka.  Za ostvarivanje tih prava mogu se obratiti online zahtjevom na e-mail adresu survey_hr@daedalusonline.eu s tekstom ODBIJEM OBRADU PODATAKA. Također, priznato mi je pravo da se obratim pravnim tijelima.

Izlazak iz zajednice

Ako se želiš povući iz Daedalus Online zajednice, možeš poslati e-mail na: survey_hr@daedalusonline.eu s tekstom „OTKAZIVANJE“.

Molimo te da pričekaš 5 radnih dana kako bi tvoji podaci bili u cijelosti izbrisani iz naše baze podataka.

Sigurnost podataka

Daedalus New Media Research uložio je sve napore kako bi informacije koje pružaju njegovi članovi zadržali na sigurnom sever-u. Podaci se pohranjuju na server-u s lozinkom. Samo ovlaštene osobe imaju pristup tim informacijama. Pristup tim informacijama ograničen je na samo nekoliko zaposlenika tvrtke Daedalus New Media Research. Budući da poštujemo pravo ispitanika prema GDPR-u, koristimo SSL enkripciju kako bismo osigurali zaštitu povjerljivog sadržaja koji pružaš prilikom registracije na panelu i tijekom tvoje aktivnosti. Ova vrsta šifriranja osigurava da je nemoguće da tvoje podatke čitaju treće strane, već samo Daedalus New Media Research.

Pravne napomene

Možda ćemo morati predočiti osobne podatke kada to zahtijeva zakon.

Sudjelovanje djece u studijama

Daedalus New Media Research ne prikuplja podatke od osoba mlađih od 14 godine, bez suglasnosti roditelja ili zakonskog zastupnika.

Ako si roditelj ili zakonski zastupnik koji je otkrio da je maloljetnik ili dijete mlađe od 16 godina poslao svoje osobne podatke bez tvog dopuštenja ili pristanka, izbrisat ćemo ove podatke na tvom zahtjevu. Kako bi tražio izbrisanje podataka određenog maloljetnika, molimo te da nam pošalješ e-mail na adresi survey_hr@daedalusonline.eu uz ime korisnika i/ili e-mail adresu koju je maloljetnik naveo.

Autorsko pravo/Copyright

Ova stranica je vlasništvo Daedalus New Media Research.

Sve studije u kojima sudjeluješ vlasništvo su Daedalus New Media Research ili njegovih klijenata, fizičkih ili pravnih osoba.

To vrijedi za sve tekstove, slike, grafike, filmove itd. Preobrazba, udvostručavanje, prevođenje, spremanje ili objavljivanje materijala s web stranice ili iz online anketa zabranjeno je zakonom o autorskim pravima. Kršenje ovog zakona kažnjivo je u skladu s važešim zakonima rumunjske države.